Suffle

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Caferağa Mahallesi Ferit Tek Sok. Bilir Apt. no:19/15 Moda Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 44 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

ARTIK İSTANBUL’DA BİR “SUFFLE”Cİ VAR

Ağzının tadını bilenlerin müdavimi olacağı SUFFLE sıcak ortamı, çok özel menüsü, şirin bahçesi ve Pazar brunch’larıyla, Moda’nın keyifli atmosferinde sizlerle buluşuyor!

SUFFLE’ye gelenler ister ana yemeklerin yanında patlıcanlı, havuçlu, mantarlı, peynirli, ıspanaklı ve brokolili sufleleri; ister tatlı çeşitleri olarak siyah çikolatalı, beyaz çikolatalı, elmalı, portakallı, frambuazlu ve muzlu sufleleri tadabilirler...

SUFFLE’de başlangıç olarak taze sebzeli ve Meksika fasülyeli Minestrone çorbası, Mozzarella sürprizli domates çorbasını tadabilir; veya çeşit çeşit bruschetta ve quesadillas’ları deneyebilirsiniz! Kendi üretimleri olan ekmeklerle yapılan servis, SUFFLE’nin lezzeti kadar hoş...

9 çeşit salatanın yer aldığı menüde, ana yemekler şeflerinin marine ederek hazırladığı et çeşitleri, tavuk yemekleri ve deniz mahsullerinden oluşuyor.

Kendi üretimleri olan zengin makarna menüsünün yanı sıra; mantarlı, karidesli ve çeşitli peynirlerle hazırlanmış olarak üç çeşit risotto da bulunuyor.

Tatlı seçenekleri sadece sufleyle de sınırlı değil. Dileyenler kızarmış şeker ile doldurulmuş elmayı, kendi üretimleri kedi dili üzerine hazırlanmış ve bardak içinde sunulan tiramisuyu veya creme brulé’yi deneyebilirler.

Aromalı çaylar ve kahve çeşitlerinin yanı sıra sürpriz lezzet Boşnak usulü Türk kahvesi “Busanka”, farklı sunumuyla kahve severleri yepyeni bir tatla tanıştırıyor...

“SUFFLE” saatleri: Hafta içi: 10:00 - 24:00 (Mutfak 23:00’de kapanıyor)
Hafta sonu: 09:00 - 01:00

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT