Sunset Marine Restaurant

Yeme İçme Restoran Sunset Marine Restaurant

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Agaçlık Mesire Yeri A+B Burunbahçe Çubuklu Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 425 07 21-22-23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Bu yaz, sektöre yaklaşık 2 senedir yiyecek & içecek danışmanlığı ve mekan pazarlama hizmetleri veren “ProLongé” nin bir işletmesi olarak servis veren Sunset Marine Çubuklu, mutfağında Mike Norman’ ın en genç yardımcısı Fatih Yetkin harikalar yaratıyor.

Sunset Marine Çubuklu’ nun tadı damaklarda kalan Akdeniz mutfağına özgü yemek çeşitlerine ek olarak, deniz mahsulleri mönüsü ile de Boğaz`ın taze balığını, Doğu ve Batı senteziyle oluşturduğu mezeler eşliğinde sizlerin beğenisine sunuyor. Mönüde Türk mutfağından mezelerin yanında “tahinli baba ganuş” dan Lübnan kısırı “tabule” ye, “Fas usulü mangal kalamar”dan “falafel”e kadar değişik tatlar deneyebileceksiniz. Ama “bildiğimiz lakerda tabağı” nı da bulabileceksiniz. Ayrıca menüde risottodan makarna çeşitlerine, ördekten deniz mahsullerine, mangalda pişmiş et, tavuk ve balık çeşitlerine kadar çok çeşit bulunuyor. “Çikolatalı badem sufle” ve “uzo şurubunda taze çilek ve krem brüle kreması” tatlı mönüsünden sadece birkaç örnek.

Sunset Marine’de “ne yiyeceğimi ve ne ödeyeceğimi bilmek istiyorum” diyenlere de güzel bir haberimiz var. Sunset Marine bu yaz da karışık mezelerle başlayan ve seçimi misafirlere bırakılan ana yemeği içeren set mönü uygulamasına devam ediyor.

Bu güzel akşam yemeğine dileyenler rakı ile, dileyenler şarap mönüsünde yer alan, yerli, İspanyol veya İtalyan şaraplarından biriyle eşlik edebilirler.

Sunset Marine Çubuklu `nun bir tekne güvertesi hissini veren barında, akşamüstleri Boğaz`a karşı gün batımını seyretmek ayrı bir zevk.

Sunset Marine iş yemekleri ve nişan ve düğün organizasyonlarınız için de birbirinden leziz mönüler hazırlıyor.

Doluca ile yapılan işbirliği neticesinde, İstinye` den hergün saat 19:00 itibarı ile misafirleri restorana taşıyan Sunset Marine teknesi, Avrupa`dan Asya` ya yapılan bu geçişi keyifli bir yolculuğa dönüştürüyor. Sunset Marine misafirleri bu yolculuk sırasında, başta Nevşah olmak üzere, Doluca` nın şaraplarını tatma imkanı bulacaklar."

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT