Tag Cafe Bistro

Yeme İçme Restoran Tag Cafe Bistro

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: İstiklal Cad. Postacılar Sok. No: 1/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 68 62

Web: http://www.tagbistro.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Kozmopolit yapısıyla İstanbul’un kent dokusunu yansıtan Beyoğlu’nda konumu, mimari tasarımı, yeme-içme alternatifleri ve sunduğu farklı organizasyon seçenekleriyle yepyeni bir mekan olan Tag Cafe Bistro; Arter, Sanatorium ve Eller Sanat Galerilerinin süslediği, İtalyan Konsolosluğu’na inen bohem ve tarih kokan bir sokakta gözünüze çarpıyor.

Yemeyi, içmeyi, eğlenmeyi iyi bilen ve seven birkaç insanın bir araya gelip “Kendi mekanımızı yaratalım, hem biz eğlenelim hem de herkes!” fikrinden doğan bu özel mekanda etrafınızda kimi zaman barmen, kimi zaman servis elemanı, kimi zaman DJ, kimi zaman aşçı yardımcısı olarak dolaşan birilerini görürseniz bilin ki onlar işletme sahipleri. Bizzat kendileri tutkulu bir şekilde sizi ağırlıyorlar. Bu tutkunun tadılması lazım!

Keyifle Yiyelim İçelim!

Tag'in en önemli özelliklerinden birisi de özenle hazırlanmış menüsü. Her ne kadar Fransa’da yüksek gastronomi eğitimi almış olsa da esas çıkış noktası annesinin gurme yemeklerinin ona verdiği hazzı yakalamak olan şef Ekin Doğrusöz’ün aşkla hazırladığı bu menü hem geleneksel hem de dünya mutfaklarından örnekler taşıyor.

Günlük olarak yapılan alışveriş sonrası tamamı taze ve şefin bizzat seçtiği ürünlerden oluşan yemekler dünya lezzetlerini geleneksel damak zevkiyle harmanlıyor, tabi ufak sihirli dokunuşlar eşliğinde... Gözünüzü kapayın ve mönüden seçin, bakalım şansınıza hangi enfes tat çıkacak? Cordon Bleu, mantarlı sarımsak çorbası belki de atıştırmalik TAG Sepetleri...

Tag’in iddialı olduğu bir başka konu da günlük öğle menüleri... Stresli iş hayatınıza ufak bir mola olan ve zaman zaman dünya lezzetlerini içeren öğle menüleri ile her gün farklı bir ülkeyi ziyaret etmeye hazır olun!

Akşamüstü keyifli dost sohbetleri ise Tag’de taze çekilmiş kahvelerin kokusuyla bütünleşiyor. Kafa dinlemek, İstiklal’in ara sokaklarından geçerken soluklanmak veya ofis ortamınızdan dışarıda çalışmak için sıcacık atmosferi ile Tag, tam da aradığınız mekan. Kahve için artık saat geç derseniz özenle seçilmiş şarap menüsü eşliğindeki enfes peynir tabağına ne dersiniz?

Egzotik Kokteyller Eşliğinde Dans Edelim!

Latin ezgiler eşliğinde dans etmek isteyenlere Brezilya’dan Caipirinha ve Küba’dan Cuban Mohito, Hollanda Konsolosluğu’ndan vize alamamanın hüznünü üzerinden atmak isteyenlere de sadece TAG’e ozel Shengen Vizesi öneriliyor. Ne yalan söyleyelim burada her derde deva kokteyller mevcut.

İçkiler tamam peki ya müzik! 02.00'ye kadar açık mekanda turntable'ın başına her akşam farklı bir DJ geçiyor. Latin ezgilerinden, cazın vazgeçilmez notalarına kadar değişik tınılara kendinizi kaptırıp elinizde egzotik kokteylinizle sakin ve huzur içinde müziğe kulak verirken bir süre sonra ritmi yakalayarak kendinizi keyifle dans ederken buluyorsunuz.

Kendi Partinizi Organize Edin!

Konseptli partiler, Latin Gecesi, Sirtaki Gecesi, canlı müzik performansları, özel doğum günü partileri, baby shower organizasyonları, bütçeye göre farklı organizasyonlar için TAG Cafe Bistro sizi bekliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT