Tapasuma

Mutfak Türü: Restaurant, Akdeniz Mutfağı, Türk Mutfağı, Deniz Ürünleri,

Adres: Kuleli Cad. No:43 Çengelköy Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 401 13 33/34

Faks: 0216 401 13 35

Web: http://www.tapasuma.com

E Posta: info@ tapasuma.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 19, 2012

Tapasuma, yepyeni bir konsept ve alışılagelmişin dışındaki tasarımıyla 1 Aralık 2012 itibariyle İstanbul’un lezzet hayatına hizmet vermeye başladı. Doğu’nun Batı ile bütünleştiği mistik şehir İstanbul’un Çengelköy kıyısında, Sumahan on the Water Hotel bünyesinde yer alan Tapasuma, Boğazın olmazsa olmaz mevsim balıklarının da yer aldığı a la carte menüye ek olarak modern Türk ve Akdeniz mutfağından sıra dışı örneklerle leziz Türk mezelerini, lokmalıklar olarak çok farklı bir konsept ile misafirlerine sunuyor. 19. yüzyıl Osmanlı sanayi mimarisinin son örneklerinden bir olan ve Guardian gazetesinin İstanbul’un en güzel lokasyonlarından biri olarak gösterdiği tarihi “suma fabrikası” Sumahan otelden sonra şimdi de Tapasuma restoranı ile misafirlerini ağırlıyor.

Tapasuma’nın mutfağı ise deneyimli Baş Aşçı Gökay Çakıroğlu’na emanet. Çakıroğlu, mekanın sekiz metrelik yiyecek barında, konukların midelerine olduğu kadar gözlerine de hitap eden sanatsal lezzet sunumları gerçekleştiriyor. Gündüz iş yemekleri, akşam özel toplantılar ve kutlamalar, gün batımında huzurlu bir mola yeri olarak tercih edilen Tapasuma, kendine özel teknesi ile misafirleri İstanbul’un trafiğinden de kurtarıyor. Otel konukları için tüm gün Kabataş ve Kuruçeşme’den hizmet veren Sumahan I, dileyen restoran misafirlerini de boğazın karşı kıyısına taşıyor.

Tapasuma; seçkin menüsü, ağırlıklı olarak yerli şaraplardan oluşan zengin kavı ve üstün hizmet anlayışı ile boğazın en güzel noktalarından birinde, denize sıfır konumuyla misafirlerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT