TAPS - Bebek

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak

Adres: Cevdatpaşa Cad. No.119 Bebek Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 87 00

Web: http://www.taps.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Bebek’in en yenisi TAPS Bebek, muhteşem bir geceyle açıldı
Türkiye’nin ilk ve tek Brewery ve Restaurant konsepti TAPS’in Bebek’deki yeni şubesi muhteşem bir geceyle açıldı. 12 Kasım Çarşamba gecesi gerçekleştirilen açılış gecesinin geliri ise başta "Önemli Doğa Alanları" olmak üzere tüm Türkiye’de doğanın yaşamasını sağlamak için çalışan “Doğa Derneği”ne bağışlandı. Özel üretim biraları ve seçkin dünya mutfağıyla yıllardır Nişantaşı’nda hizmet veren TAPS, kapılarını Bebek’de açıyor. Eşsiz boğaz manzarası olan 3 katlı yalısında, yepyeni hizmet anlayışıyla İstanbul’a “merhaba” diyen TAPS Bebek, eğlencenin, lezzetin ve keyfin yeni adresi olacak.

Açılış gecesinin geliri “Doğa Derneği”ne…
Türkiye’nin ilk ve tek doğal bira üreticisi olan Taps Bebek, biralarını Arpa Maltı, Şerbetçiotu, Maya ve Su’dan üretiyor. Bunlar dışında biraya eklenen her madde biranın saflığını ve doğallığını bozuyor. Doğanın korunması konusunda müşterilerini bilinçlendirmeyi hedefleyen Taps Bebek, açılış gecesinin gelirini başta “ Önemli Doğa Alanları” olmak üzere tüm Türkiye’de doğanın yaşamasını sağlamak için çalışan “ Doğa Derneği”ne bağışladı. Gecede Tarkan’ın “Doğa Derneği” için hazırladığı albümün klibi ve “Doğa Derneği”nin “Önemli Doğa Alanları”nı korumayı bilinçlendiren fotoğrafları ve cd’leri konuklara izlettirildi.

Dünya mutfağından seçkin lezzetler TAPS Bebek’de
TAPS, sunduğu bira çeşitlerinde olduğu kadar yiyeceklerinde de iddialı bir mönüye sahip. TAPS’in uluslararası mutfaklardan seçilerek oluşturulmuş mönüsü, biraya lezzet olarak eşlik edecek başlangıçlardan leziz burger ve et çeşitlerine, taze deniz mahsullerinden makarna ve risotto çeşitlerine uzanan geniş bir yelpazede TAPS kalitesi ve lezzetinde servis ediliyor.

Eşsiz boğaz manzarasıyla eğlencenin yeni adresi
Tüm katlardan izlenebilen eşsiz boğaz manzarası ve özenle dekore edilen iç ve dış tasarımıyla dikkat çeken TAPS Bebek, bölgenin en özel mekanlarından biri. TAPS Bebek, HD teknolojisiyle yayın yapan dev ekranlar ve özenle seçilen müzikler eşliğinde özellikle iş çıkışı müdavimlerinin yeni adresi olmaya aday. Valet Parking hizmeti de bulunan TAPS Bebek, yeni mekanında boğaz manzarası eşliğinde taze biralarını ve iddialı mutfağını misafirlerinin beğenisine sunuyor..


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT