Testi Garden Restaurant

Yeme İçme Restoran Testi Garden Restaurant

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Cumhuriyet Mah. Kazım Karabekir Caddesi No:21 Tarabya Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 223 13 51

Faks: 0212 262 01 15

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
TESTİ GARDEN
TESTi GARDEN bir dönüm arazi üzerine kurulu bahçesi ile 300 kişiye, 200m² kapalı alanı ile 120 kişiye ziyafet verebilecek kapasitededir.
Testi Garden 18 Yıllık bir işletme olarak Tarabya`da cumhuriyet Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi Numara 21`de Yozgat yöresine ait TESTİ KEBABI ile hem yerel halka hem de dünyadan çeşitli ülkelerden gelen turist dostlarımıza hizmet vermektedir.

Orman ile iç içe meyve ağaçları altında botanik bahçesi ile serin yaz akşamlarının vazgeçilmezi Testi Garden daha önceki sezonda olduğu gibi, birçok ünlü ve seçkin bürokrat, sanatçı, yazar ve işadamlarına ev sahipliği yapmıştır.
Müşteri odaklı çalışma prensibini benimsemiş olan Testi Garden Restaurant siz konuklarını, yeni yüzüyle ürün yelpazesini genişleterek ağırlamaya devam ediyor.

Açık alanda yemek keyfini yaşayabileceğiniz doğal bahçemizde her Pazar açık büfe köy kahvaltısı hafta sonları (Cuma – Cumartesi ) fasıla ile sizleride bekliyoruz..

Testi Kebap
Yozgat yöresine ait doğal bir kebaptır. Toprak testi içinde mangal üzerinde 45 dakika pişirilir. Testi kırılarak içindeki kuzu eti yenilir. Et doğal toprakta pişirildiği için, bütün yağlar ve diğer zararlı maddeler eritilerek testi tarafından çekilir. Daha hafif ve doğal bir kebap ortaya çıkar.




Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

geçen sene iftara gitmiştik.internetten araştırırken bulmuştum ama iyiki bulmuşum.çok memnun kaldık.yiyeceklerden hizmete kadar herşey çok güzeldi.herkese tavsiye ediyorum.herhangi bir organizasyon olduğunda ilk önerdiğim isimlerden biri...teşekkürlerr testi garden ....
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT