The House Café - Hillside

Yeme İçme Restoran The House Café - Hillside

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Tepecik Yolu Alkent Sitesi Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 47 16 / 0212 351 37 16

Web: http://www.hillside.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
THE HOUSE CAFE HILLSIDE CITY CLUB - ETİLER’DE...
Hillside City Club-Etiler’in markalar karmasına Mezzaluna, Starbucks Coffee ve D&R’dan sonra The House Café de eklendi.
Hillside’ın spor katındaki ve açıkhavadaki 2 farklı noktasında misafirlerini ağırlayan The House Café kulüp üyesi olmayanlara da açık.

The House Café’nin Hillside City Club-Etiler’de spor katındaki şubesi, hazırladığı özel mönüsü ile sporu bir yaşam biçimi haline getirmiş üyelere hizmet veriyor. Ama asıl sevindirici olan ünlü cafenin açıkhavadaki mekanına üyeler dışında dileyen herkesin gidebiliyor olması. The House Café’nin yeşilliklere ve tenis kortlarına bakan bu noktası, rahatlatıcı atmosferi ile bu yazın vazgeçilmez adreslerinden biri olacak.

The House Café-Hillside, klasik yemekleri, kepekli ve light ürün seçenekleri ile sağlıklı yaşamak isteyenlere lezzetli seçenekler sunuyor. Menünün ilginç tatları arasında; kepekli penne arrabiatta, mevsim sebzeli buğday risotto ve kepek unu ile hazırlanan pancake & somon gibi seçenekler yer alıyor. Yaz boyunca servis verecek teras bölümünde The House Café yapımı naneli limonatanızı yudumlayabilir ve bir dilim kestaneli cheesecake ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz. The House Café-Hillside, tüm misafirlerini her gün 07.00 – 23.00 arasında ağırlıyor.

The House Café; 2002 yılında eski bir Nisantaşı dairesinin kafeye dönüştürülmesi ile ilk şubesini açmıştır. Başlangıçta iki arkadaşın, keyifli zaman geçirebilmek ve lezzetli kahve içebilmek amacıyla kurmuş oldukları café, bugün artık açmış olduğu yeni şubeleri ve mönüsüne eklediği lezzetli yemekleri ile geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir. Haziran ayında, The House Café Tünel, Teşvikiye ve Ortaköy şubelerine Caddebostan, Ortaköy’de “The House Cafe Fine” ve Hillside’ı eklemiştir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Geçmiyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT