The Roof Restaurant - Bar

Yeme İçme Restoran The Roof Restaurant - Bar

Mutfak Türü: Bar

Adres: Cumhuriyet Cad. Hilton Beyoglu İstanbul

Telefon: 0 212 315 60 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Dünyaca ünlü birçok ismi misafir eden bu özel mekânda, Türk ve Akdeniz mutfağının en özel lezzetleri ve mevsimin en gözde yemekleri nefes kesen Boğaz manzarası ve keyfinize keyif katacak canlı müzik eliğinde sunuluyor.

Bu sezon deneyimli Executive Chef Andreas Scheuregger klasikleşmiş lezzetlere modern dokunuşlar ekliyor..Başlangıçlarda, votka ve kırmızı pancar ile marine edilmiş somon balığından, Füme ördek göğsü, Fransız usulü konyak aromalı soğan çorbası ve ıspanaklı ve baharatlı `ravioli` ye; ana yemeklerde, keşkek ve kuzu incikten, tava kalkan a la Boulangére ve ördek eti ile doldurulmuş bıldırcın dolmasına ve tatlılarda The Roof usulü tiramisu ve rakı aromalı elmalı dondurma ile sunulan çikolatalı sufle tadı damağınızda kalacak lezzetlerden sadece birkaçı...

Ayrıca iş sonrası sevdiklerinizle zengin içki menüsü ve panoramik manzara eşliğinde keyifli sohbetleriniz için The Roof Bar’a mutlaka uğrayın!

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT