The Winston Brasserie

Yeme İçme Restoran The Winston Brasserie

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Tepe Nautilus AVM, Fatih Cad. No: 1 Acıbadem Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 545 40 90

Web: http://www.thewinstonbrasserie.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İzmirli Sir Winston Tea House’un ilk franchise’ı The Winston Brasserie, Bursa Divan Otel ve İstanbul Akaretler’den sonra şimdi de Türkiye’nin ilk ve tek tematik alışveriş merkezi Tepe Nautilus’ta lezzet severlerle buluştu. Alışveriş merkezinin -1. katında açılan mekan modern dekorasyonuyla dikkat çekiyor. 325 metrekare kapalı, 90 metrekare açık alana sahip olan The Winston Brasserie, ahşap ağırlıklı dekorasyonu ve bitmemiş tarzlı tavan detayıyla misafirlerine sıcak ve samimi bir ortam sunuyor.

The Winston Brasserie, Sir Winston Tea House’un zengin menüsünü bir adım daha öteye taşıyor. Başlangıçlar, salatalar, krepler, burger&wrap çeşitleri, makarna ve noodle seçenekleri, risotto, pizza, tavuk, balık, et yemeklerinden oluşan zengin mönüsü, her damak tadına hitap ediyor. Öğle ve akşam yemeklerinde gurme tatlar arayanları ağırlayacak olan The Winston Brasserie, içki kültürünü öne çıkaran zengin bar mönüsüyle de hafta içi veya hafta sonu, keyifli vakit geçirmek isteyenlere seçenek sunuyor.

Tepe Nautilus Deniz Yıldızı kapısından da ulaşılan mekan alışveriş merkezi kapansa da gece 01:00-02:00’ye kadar hizmet veriyor. Launch müzik eşliğinde keyifli bir ortam sunan The Winston Brasserie, her türlü organizasyonlar için de mükemmel bir alternatif oluşturuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT