Tike Beylerbeyi

Yeme İçme Restoran Tike Beylerbeyi

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Beylerbeyi Mah. İskele Cad. No:19, Beylerbeyi Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 422 69 37

Web: http://www.tike.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

"Geleneksel aile içi sofra ve mutfak kültürümüzü, evimizdeki gibi eksiksiz olarak restaurantlarımızda sunmak..." İşte Tike Restaurant’larının temel ilkesi... Güney`in lezzet geleneğini, seçkin bir hizmet anlayışıyla İstanbul’da yaşatan Tike, 1998 yılında Adanalıdört kuzen tarafından kuruldu.

Adana’nın yemek kültürünü bütün orijinalliğiyle evrensel ölçütlerde sunmayı hedef olarak belirleyen dört kuzen, bu amaçla ilk Tike şubesini açtılar. Diğer şubeler de bunu takip etti. İlk günkü dinamizm ve heyecanlarını yitirmeden, çalışmalarını bugün de tüm restaurantlarında aynı titizlikle sürdürmekteler.

Kısa sürede İstanbul gurmelerinin gözdesi olan Tike, müşterilerini `misafir` gibi ağırlayarak, Güney insanının sıcaklığını İstanbullular’a ve yabancılara yansıtıyor. Yerel lezzetleri en iyi şekilde sunabilmek amacıyla yöresinin usta aşçılarıyla çalışan Tike, geniş bir kadroyla konuklarına servis veriyor.

Tike Restaurant’larda pastırmalı humus, mütebbel (közlenmiş patlıcan ve tereyağıyla yapılan bir meze), içli köfte, çiğ köfte, közde soğan-sarımsak, lahmacun, pide çeşitleri, et-piliç tava, Gavurdağı ve diğer salatalar, ızgaralar, kebap çeşitleri, künefe, irmik helvası ve diğer tatlılar, alkollü ve alkolsüz içecekler, şaraplar, gruplara menüler ve catering hizmetleri var. Online sipariş servisi de hizmette.

Tike restoranlarının ikincisi, talep üzerine Anadolu yakasında açılan Tike Şaşkınbakkal. Bostancı sahil yolunda, asıl adı Malta‘lılar Köşkü olan, 1939 yılında yapılmış bir köşkte hizmet veren Tike Şaşkınbakkal, hoş bir ortamda konuklarını ağırlıyor. Baştan aşağı restore edilen köşkteki, ahşap kapı doğramaları, camlı kapılar, şömine ve kartonpiyerler, girişteki ahşap konsollar, vestiyer, avize ile aplikler de mekanla yaşıt antikalar. Öğle veya akşam yemeğinizi, Tike Şaşkınbakkal’ın eşsiz Adalar ve deniz manzarasının eşliğinde yiyebilirsiniz.

Özel olarak düzenlenmiş bahçesinin güzelliği de görülmeye değer. Aile yemekleri, iş toplantıları ve özel kutlamalarınızı Tike Şaşkınbakkal’da yapabilirsiniz. Kapalı alan ve bahçede 200’er kişilik oturma kapasitesine sahip olan Tike Şaşkınbakkal’ın alt katında yer alan 35 kişilik salon, özel toplantı yemekleri için rezerve edilebiliyor. Tike Şaşkınbakkal`ın ayrıcalıklı `paket servisi` ile Tike lezzetini kendi mekanınızda da yaşayabilirsiniz. Haftanın yedi günü,12.00 ve 23.30 saatleri arasında servis veren Tike Şaşkınbakkal’da rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

Adres: Kazım Özalp Caddesi No:58 Kadıköy
Telefon: 0216 467 59 14- 467 32 47
Paket Servis: 0216 386 66 88
Faks: 0216 467 52 43
E-Posta: tike@tike.com.tr

Park Yeri Var

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT