TOCC Restaurant

Yeme İçme Restoran TOCC Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Sofyalı Sokak No:11 Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 76 10

Web: http://www.tocc-tunel.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

TOCC Dünya Mutfaklarının Sevilen Tatlarını, Geleneksel Lezzetler ile Buluşturuyor !

Beyoğlu, Asmalımecit’te hizmet veren TOCC, mönüsünde yer alan birbirinden farklı yemekleri ile dünya mutfaklarının en sevilen tatlarını lezzet severlerle buluşturuyor. Kusursuz mutfağında yaklaşık 80 farklı lezzet seçeneği bulunan TOCC, dünya mutfaklarının en seçkin tatlarına ev sahipliği yaparak müdavimlerinin sayısını her geçen gün artırıyor.

TOCC, Uzakdoğu`dan klasik Amerikan mutfağına, Fransa`dan İtalya’ya kadar uzanan dünya mutfaklarının en sevilen yemeklerini, yerel tatlarla birleştiriyor. Menüsüyle kendine has lezzetini oluşturan TOCC’un burgerler, makarnalar, pizzalar ve tatlılardan oluşan özel menüsünde; somon burger, zencefilli tavuk, somon teriyaki, buharda levrek, Steak 11 ve kokoreçli İstanbul Pizza’sı öne çıkıyor.

Yüksek tavanlı nostaljik bir Pera klasiğini andıran binasında hizmet veren TOCC’un barı, yemekten önce hafif bir içki içmek isteyen misafirlerini ağırlıyor. TOCC’da, Pazar ve Pazartesi günleri dışında, akşamları lounge, smoot jazz, nu jazz, funky beatz, oldies, jaazzy house, soul ve vokal house gibi, DJ’in seçtiği farklı tarzdaki müzikler eşliğinde keyifli ve eğlenceli saatler yaşamak mümkün. Bulunduğu noktanın tarihi dokusunu modern tasarımıyla aynı çatı altında birleştiren TOCC, şık atmosferinde dünya mutfağının özel tatlarını misafirleriyle paylaşmaya devam ediyor.

TOCC’un zengin kahvaltı menüsü, yaz kahvaltılarını zevke dönüştürüyor. TOCC, cumartesi ve pazar günleri, özel menüsüyle kahvaltı keyfine bambaşka lezzetler katıyor. Hafta sonları 11.00 ve 14.00 saatleri arasında sunulan kahvaltı menüsünde, aralarında seçim yapmayı zorlaştıracak kadar lezzetli ve özel seçenekler bulunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT