Wagamama

Mutfak Türü: Uzakdoğu Mutfağı

Adres: Kanyon Alışveriş Merkezi, Büyükdere Cad. No:185 4. Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 353 04 74

Web: http://www.wagamama.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
‘Yaramaz çocuk’ wagamama kapılarını Kanyon`da açtı

Bugüne dek gördüğünüz hiçbir restorana benzemeyen wagamama, Kanyon Alışveriş Merkezi’nde hizmet veriyor. Sağlıklı ve besleyici mönüsüyle bambaşka bir yemek keyfi sunan wagamama’da özel eğitim almış çılgın servis elemanları görev yapıyor.

İstanbullular dünyanın en farklı restoranlarından biriyle tanıştı. Tüm dünyada “noodle uzmanı” olarak bilinen wagamama’nın, özel konsepti ve iç mekan tasarımıyla tüm dünyadaki yaklaşık 60 wagamama arasında en dikkat çekici restoran olacağı belirtiliyor. Kısacası, dünyanın noodle’cısı wagamama’nın yeni yıldızı İstanbul...

wagamama’nın keyifli ve eğlenceli ortamı başka hiçbir restoranda yok. wagamama benzersiz bir yaşam alanı aslında; burada yaşantınıza değil, günün koşuşturmacasına ara vererek sağlıklı ve besleyici bir yemek yiyorsunuz. Taze taze hazırlanan ve dumanı üzerindeyken servis edilen wagamama lezzetlerinin arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız. Geniş ve uygun fiyatlı mönüsüyle her türlü damak zevkine hitap eden wagamama, yemek ve yaşamdan keyif alan herkesi bir araya getirmeyi hedefliyor.

Restoranda İngiltere’deki merkezden özel olarak gelen şefler ve servis elemanları da açılış dönemi boyunca görev yapacak. Bu nedenle gerçek wagamama ruhunu yaşayacaksınız. Mönüden tasarıma kadar her şey orijinal ama İstanbul’a özel ve İstanbul gibi eşsiz. Geniş ve ferah mekanı, herkesin bir arada oturduğu sıra tarzı masalarıyla wagamama bugüne kadar benzerine rastlamadığınız bir konsepte sahip. Hemen hatırlatalım, sağlıklı ve besleyici yiyecekler sunan wagamama restoranlarında sigara içilmiyor.

wagamama hakkında:
Dünyanın en iyi noodle restoranı olarak bilinen wagamama 1992 yılından bu yana 9 ülkede yaklaşık 60 restoranla hizmet veriyor. İngiltere kökenli bir marka olan wagamama farklı konsepti, geniş mönü seçenekleri ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İngiltere’nin yanı sıra Avustralya, Belçika, Danimarka, Dubai, Hollanda, İrlanda, Yeni Zelanda’da faaliyet gösteren wagamama restoranlarında günde on binlerce kişiye hizmet veriliyor. wagamama Japonların geleneksel noodle anlayışını günümüzün modern batı dünyasının yaşam tarzıyla birleştiren kendine özgü ve benzersiz bir konsepte sahip bulunuyor. TimeOut dergisi tarafından “En İyi Aile Restoranları” arasında gösterilen ve dünyaca ünlü Zagat araştırma merkezi tarafından “Londra’nın En İyi Restoranı” seçilen wagamama, aynı zamanda İngiltere’nin “CoolBrand”leri arasında 3 kez yer alma başarısını göstermiş bulunuyor.



Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT