Wan-na Restaurant-Bar

Yeme İçme Restoran Wan-na Restaurant-Bar

Mutfak Türü: Bar, Uzakdoğu Mutfağı

Adres: Meşrutiyet Cad. No:151 Tepebaşı Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 243 17 94 - 244 59 22

Web: http://www.istanbuldoors.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
“WAN-NA” 2 KASIM’DA KAPILARINI AÇIYOR
Kendine özgü keyif ve eğlence anlayışı ile Beyoğlu’na farklı bir soluk getiren Wan-na kış sezonunu 2 Kasım 2007 Cuma akşamı açıyor.

İstanbul’un nabzını tutan mekanlara imzasını atan İstanbul Doors Restaurant Group’a bağlı Wan-na, 2008 kış sezonuna merhaba diyor.
Wan-na; özel aksesuarlar ve tasarım objeler ile farklılaşan dekorasyonu, mekan içerisinde farklı yüksekliklerde düzenlenen yemek ve bar alanıyla rahat ama şık bir atmosfer yaratıyor.

Vietnam, Thai, Çin mutfağının özel lezzetlerini sunan Wan-na’da, geçen sezonda olduğu gibi bu yıl da özel bir Sushi mönüsü olacak.
Keyifli bir atmosferde yenilen lezzetli yemeklerin ardından, farklı kokteylleri ve bar-kulüp ambiansı ile sabahın ilk saatlerine eğlencenin sürdüğü Wan-na, bu sezona da damgasını vuracak.

Wan-na’nın, lezzetli yemekleri, şık ambiansı, çalınan müzikleri, bar –kulüp atmosferi ve yaşattığı eğlence anlayışı yanı sıra geçen yıl başlayan Wan-na Friday Parties bu yıl da sürecek.
Her hafta Cuma geceleri dünyaca ünlü DJ’lere ev sahipliğini sürdürecek olan Wan-na, keyifli saatleri sabah 04:00’e kadar sürdürmek isteyenlerin buluşma noktası olacak.

Wan-na 02 Kasım’da, uluslararası elit House yapımcılarından birisi olarak görülen ve diğerlerinden farklı olarak, Tech-House alt türünü geliştiren DJ Terry Lee Brown Jr. ile açılışını yapacak.
Wan-na bu kış da Pazar ve Pazartesi günleri hariç diğer günler saat 19.00 ile 04.00 arasında misafirlerine keyifli, eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT