Yemyeşil Restaurant

Yeme İçme Restoran Yemyeşil Restaurant

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Poligon Mahallesi Poligon Caddesi No:1 İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 229 06 95

Faks: 0212 232 30 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Maslak`ta, İstanbul`un trafiğinden, kalabalığından, gürültüsünden uzak kentin ortasında bir doğa harikası Yemyeşil Restaurant. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası`nin karşısında gizli kalmış adı gibi yemyeşil bu bahçeyle İstanbul`da giderek azalan yeşile olan özleminizi giderebilirsiniz.

Yemyeşil Restaurant, şirket arkadaşlarınızla keyifli toplantı ve pikniklerinize evsahipliği yapmaya, hafta sonları ailelerinizle keyifle geçireceğiniz saatlere yardımcı olmaya hazır. Hafta sonları yaklaşık 150 dönümlük orman alanında, çocuklarınız ve evcil hayvan dostlarınızla kırlar üzerinde gezebilir, futbol ya da tenis oynayabilir, orman kaplı alanda jogging yapabilirsiniz. Yemyeşil Restaurant`ta kusursuz ve sıradışı bir kır düğünü düzenlemek de mümkün.

Et ve kebap ağırlıklı bir menüsü olan Yemyeşil`de isteğe göre zeytinyağlılar ve diğer damak tadlarını da bulabilirsiniz. 750 kişilik kapasiteye sahip büyük bahçesinde ve yaklaşık 250`şer kişi alabilen diğer iki bahçesinde piknik masaları mevcut. Çocuklarınız için eğlence alanları da düşünülmüş.

120 kişi alabilen iç mekanda dekorasyon, havalandırma, temizlik gibi detaylar en kaliteli biçimde düşünülüp uygulanmış. Bahçe özellikle sıcak günlerde rağbet görürken, soğuk günlerdeyse iç mekan şöminesiyle ve ocak başıyla konuklara unutulmaz anlar yaşatıyor. Yemek ve doğa keyfine ruhunuza seslenen canlı fasıl da eşlik ediyor.

Pazar günleri 09.00-14.00 arası zengin menülü bir brunch keyfi de sunan Yemyeşil Restaurant`ta özellikle hafta sonları rezervasyon yaptırmanız yararlı olur. Geniş bir otoparkı bulunan mekanda kredi kartları geçiyor, yemek çekleri kullanılmıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT