Yeniköy Yelken Restoran

Yeme İçme Restoran Yeniköy Yelken Restoran

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Köybaşı Caddesi, No:58, Yeniköy Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 262 94 90

Faks: 0 212 299 79 85

Web: http://yelken@yelkenrestaurant.com

E Posta: yelken@yelkenrestaurant.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Yeniköy Yelken’le Boğaza Nazır Balık Keyfi

BOĞAZDA KALİTEYE VE LEZZETE “YELKEN” AÇIN

1989 yılından beri faaliyet gösteren Yeşilköy Yelken Restoran’ın ikinci şubesi, balıkseverlere yeni bir alternatif olarak Yeniköy’de hizmet veriyor. Yelken Restoran, başka yerde rastlanamayacak leziz balık çeşitleri ve servis anlayışı ile kalite tutkunlarının adresi.

80 kişilik iç mekan ve 60 kişilik VIP Salonu’nun yanı sıra, 120 kişilik denize sıfır bahçesi ile boğaza nazır balık keyfi yaşatan Yelken Restoran, 1 yıldır faaliyet gösteriyor. Usta şefi Hüseyin Bektaş’ın hazırladığı ve başka yerde rastlanamayacak “Paella”, “Balık Mantısı”, “Deniz Mahsülleri Spagetti”, “Levrek Dolma”, “Özel Kurulmuş Lakerda” ve “Tahinli Profiterol” tatları ile Yelken, kısa sürede damak tadı kaşiflerinin gözde mekanlarından biri haline geldi.

30 kişilik servis ekibi ile hizmet veren Yeniköy Yelken, park sıkıntısı yaşamanızın önüne geçen valet parking hizmeti ve yemek öncesi aperatif barı ile, keyifli bir İstanbul akşamını daha keyifli hale getiriyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

MEKAN VE YER OLARAK ÇOK GÜZEL BİR YER AMA ORGANİZASYON OLARAK AYNI ŞEYİ SÖYLEMEYECEĞİM.EŞİM BİZE 2 KİŞİLİK GÜLLER SÜSLÜ+ÇİÇEKLER HAZIRLATMIŞTI.FAKAT MEKANA GİTTİĞİMİZDE İSİM KARIŞIKLIĞI YÜZÜNDEN BİZİ 6 KİŞİLİK BİR MASAYA ALIP 2 KİŞİLİK BİR MASA BOŞALINCA SİZİ OLRAYA ALACAZ DEDİLER 15-20 DK BEKLEYEBİLDİK.ZATEN BÜTÜN SÜPRİZLERDE MAFOLMUŞTU HEMDE İLK EVLİLİK YILDÖNÜMÜZDE BENCE SİZ SİZ OLUN SÜPRİZ İÇİN BENİM YAĞTIĞIMI YAPIP BU MEKANI TERCİK ETMEYİN.!!! ALLAH'TAN OKADAR ILIMLI BİR EŞE SAHİBİMKİ ALLAHIN YARDIMIYLADA GÜZEL BİR RETAURANT CIKTI KARŞIMIZA TAŞ KAHVE RESTAURANT :)
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT