Yufka Dürüm İşleri Nişantaşı

Yeme İçme Restoran Yufka Dürüm İşleri Nişantaşı

Mutfak Türü: Fast Food

Adres: Ihlamur Nişantaşı Yolu sok. 2/4 Teşvikiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 241 50 50

Web: http://www.yufkanisantasi.com?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
YUFKA DÜRÜM İŞLERİ NİŞANTAŞI’NDA AÇILDI
LEZZETİNE KARŞI KONULAMAZ YUFKAYA DÜRÜMLER, LEZZETİ, HIZLI SERVİSİ VE UYGUN FİYATLARI İLE NİŞANTAŞI’NIN BÜYÜK BİR EKSİĞİNİ TAMAMLIYOR.
Alışılan fast food yemeklerin aksine, evlerimizin tencere yemeği sağlığında ve hafifliğinde pişirilmiş, etli mantarlı, tavuklu sebzeli, yufkaya sarılı 21 çeşit dürüm; özel pancar, zeytin veya acı sos ile servis ediliyor.
Yufka dürümlerin lezzeti ve kalitesi, gözlerinizin önünde hazırlanırken ortaya çıkan renk cümbüşünden bile belli oluyor. Parmaklarınızı yemeye başlamadan önce, tezgaha yanaşıp bu hazırlanma seremonisini mutlaka seyretmelisiniz!

Yufka Dürüm İşleri`nin mutfağında tanıdık, bildik yüzler, tecrübeli aşçılar var. Ustaların menüsünde, standart dürümlerin yanında kepekli undan yufka, sebzeli döner, yufkaburger ve sabahları saç böreği ile taze sıkılmış meyve suları gibi alternatif lezzetler de var. Nişantaşı ortalamalarında bazen bir limonata ve kurabiye için ödediğiniz paraya rahatlıkla karnınızı doyurabiliyorsunuz. Üstelik tüm bu lezzetlerin evlere, iş yerlerine, hatta önceden sipariş veren arabalara bile paket servisi yapılıyor.

Yufka Dürüm İşleri güzel bir Nişantaşı gününün tadını çıkarmak için de ideal bir mola yeri. Aydınlık, sıcacık bir ortam. Ortada duran büyük masa, etraftaki taze çiçekler, sizi evinizde gibi rahat ettiriyor. Cam kenarındaki sıralarda hem yufka yiyip, hem de binbir hikayenin dolaştığı Nişantaşı sokaklarını seyre dalmak çok keyifli. Üstelik sürpriz muhabbetler de cabası. Ne de olsa burası Nişantaşı, herkes birbirini öyle veya böyle tanıyor, tanışıyor.

İşletmenin sahibi de mahalleden biri. Seda Öztezel, Nişantaşı`nda hem yaşayan hem çalışan bir reklamcı. Aslında, ‘reklamcı idi’ demek daha doğru. Seda, Yufka Dürüm İşleri için, reklam ajansından ceketini alıp çıktı; önlüğünü takıp işe koyuldu. Mekanda dürümlerin kalorisinden, dekorasyona her şeye bir kadın parmağının dokunduğunu hemen fark edeceksiniz, tertemiz ve özenli.

Yufka Dürüm İşleri, Ihlamur Nişantaşı Yolu’nda, Teşvikiye Gıda Turizm Yatırım firması işletmesi çatısı altında, sizleri bu lezzet yolculuğuna bekliyor...

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT