Ziyade Fasıl - Suadiye

Yeme İçme Restoran Ziyade Fasıl - Suadiye

Mutfak Türü: Meyhane

Adres: Yazmacı Tahir Sokak. No:22 Sahilyolu - Suadiye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216.410.90.61

Web: http://www.ziyadefasil.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
ZİYADE FASIL (Suadiye – Levent)
ANADOLU YAKASINDA EĞLENCE ŞİMDİ BAŞLADI…

İstanbul’un en nezih muhitlerinden 3. Levent’te hizmet veren Ziyade Fasıl yeni şubesiyle Suadiye’de de haftanın 7 günü akustik fasılla müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Saat 21.00’da başlayan akustik fasıl 00.30’a kadar devam ediyor. Fasıl aralarında da Dj performansı ile herkesin eşlik edebileceği muhteşem bir eğlenceye sahip Ziyade Fasıl’da Aşçı Başı Mustafa Alkan’ın Türk Meyhane Mutfağından özenle seçip hazırladığı meze ve yemekleri, deneyimli servis personelinin güler yüzüyle konuk oluyor müdavimlerinin masalarına…

İş yemekleri, doğum günü ve düğün gibi organizasyonlara özel ve esnek uygulamaların da yapılabiliyor olması ZİYADE FASIL’ı ayrıcalıklı kılan unsurların başında geliyor.
Bu ayrıcalığı VIP Loca bölümünde tatmak isteyenler de her iki mekânda da unutulmamış, magazin dünyasının birçok ünlüsünün de tercih ettiği mekânda eğlence her geçen dakika doruğa ulaşıyor.

Gecenin başından sonuna kadar mekânın sahipleri Rıza Akkaş ve Özlem Mekik hizmetin ve eğlencenin kalitesi ile birebir ilgileniyor.
Gecenin sonunda ise o güzel yemeklerin doyumsuz tadı damağınızda, koca bir gece çılgınca eğlenmenin yorgunluğu ayaklarınızda, en kısa zamanda yine buluşmak üzere diyerek veda edeceğinizin garantisinin verildiği bu mekânda “kalite” kelimesine farklı ancak hoş bir anlam katılıyor…

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT