Ziyade Fasıl

Mutfak Türü: Meyhane

Adres: Karanfil cad. No:25 3. Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 269 56 86 - 281 93 01

Web: http://www.ziyadefasil.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Woks Ziyade Fasıl, eğlence hayatına yepyeni bir tarz getirdi...

2 yıldır Levent’teki iki katlı bir villada müdavimlerine fasıl ve güncel müziği birarada sunan Woks Ziyade Fasıl’da eğlence kesintisiz devam ediyor.

Haftanın yedi günü açık olan mekanda, hem üst hem de alt katta olmak üzere akustik fasıl eşliğinde gece yarısına kadar süren eğlence davul şovla doyumsuzluğa ulaşırken gecenin ilerleyen saatlerinde ise müşterilere günümüzün trend parçalarıyla club olarak hizmet veriliyor. Ziyade diğer alternatiflerinden farklı olarak iki farklı eğlence anlayışını kaliteyle biraraya getirerek bir ilke imza atıyor.

Woks Ziyade Fasıl adından da anlaşılacağı gibi mönüsünde de iddialı. Türk Meyhane Mutfağı’ndan özenle seçilip hazırlanan yemekleriyle konuklarına seçkin lezzetler sunuyor. Favori lezzetlerinin başında ise Beğendili Tas Kebabı, Pazı Dolması, İrmik Helvası ve Yaprak Ciğer geliyor.

Woks Ziyade Fasıl, tam olarak “Fasıl”ın kelime anlamıyla herkesin eşlik ederek eğlenebileceği samimi bir ortam sunuyor. Mekânın ortaklarından Özlem Mekik ve Rıza Akkaş misafirleriyle rezervasyondan uğurlanana kadar hizmetin her aşamasında birebir ilgileniyor. Ayrıca mekânda her müşteriye farklı hizmet anlayışıyla loca bölümü de bulunuyor. 150 kişilik müşteri kapasiteli mekânda, başından sonuna kadar her türlü aytıntısıyla bizzat ilgilenilen, medyada geniş yeralmış olan bir çok başarılı organizasyon gerçekleştirilmiştir.

2005 yılında açılan işletme, ortaklar Rıza Akkaş ve Özlem Mekik tarafından tecrübeli kadrosu, farklı bir hizmet anlayışı ve yarattığı sıcak ortamla her geçen gün Woks Ziyade Fasıl markasını daha da güçlendiriyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT