Çinekop Izgara

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 15 Dakika

Malzemeler: 1 kg. Çinekop
2 tatlı kaşığı Tuz
2 yemek kaşığı Zeytinyağı

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Balığı temizleyerek, tuzlayın ve süzgeçte 15 dakika bekletin. Bu arada ızgarayı yağlayıp, balıkları yerleştirin. Kömür ateşinde ve elektrikli ızgarada 15 dakika kadar pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT