Fırında Uskumru

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler: 1 çorba kaşığı tereyağı
4 büyük uskumru fileto (2 büyük uskumru balığından)
1 limonun suyu
Tuz ve öğütülmüş karabiber
4 defne yaprağı
4 ince limon dilimi
2 çorba kaşığı kapari çiçeği
4 çorba kaşığı krema (75 ml.)

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
4 parça alüminyum folyoyu dikdörtgen şeklinde kesin ve yağlayın. Yağlanmış folyolara uskumru filetoları yerleştirin. Üzerlerine tuz ve karabiber serpin. Her filetonun üstüne 1 adet defne yaprağı, 1 sap maydanoz ve 1 dilim limon yerleştirin. Kapariyi 4 fileto arasında paylaştırın, alüminyum folyonun kenarlarını kaldırarak filetoların üstüne birer çorba kaşığı krema dökün. Folyoları kapatın ve taş ızgaranın üzerinde balıklar pişene kadar (15 dk.) pişirin. Folyoları krema dökülmeyecek şekilde açın ve balığı folyo ile birlikte tabağa yerleştirip servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT