Ciğer Dolması

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: Koyun zarı
2 bardak su
tuz
350 gram karaciğer
1 kase pirinç
sıvı yağ
2 yemek kaşığı çam fıstığı
2 yemek kaşığı kuşüzümü
2 adet soğan

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Gömleği yıkayıp 1 su bardağı ılık suda bekletin. Karaciğeri soyup, ince ince kıyın; içine 1 1/2 tatlı kaşığı tuz ekleyin; yaklaşık 30 dakika pişir. Pirinci yıkayıp, süzün. Bir tavada yağ ile doğranmış soğanları, kuşüzümü ve fıstığı pembeleşinceye değin kavurun. Pirinci ekleyin ve yaklaşık 10 dakika kadar karıştırın. Gömleği sudan çıkarıp parçalara ayırırın. Ortalarına malzemeyi koyup bohça şeklinde katlayın. Yumurtayı çırpıp sarmaların üzerine sürün. Gömleğin haşlanma suyunu da döküp önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında 45 dakika kadar pişirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT