Biberli Hindi Sarması

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 4 adet hindi göğüs fileto
2 adet közlenmis kırmızı dolmalık biber (konserve)
5-6 sap maydanoz
2 diş sarmısak
tuz, karabiber
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı yoğurt

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Hindi filetolarını ezerek yassılaştırın. Üzerlerine tuz ve karabiber serpin. Közlenmiş biber, dövülmüş sarmısak, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiberi bir kasede karıştırın. Filetoların üzerine hazırladığınız karışımdan koyun. Filetoların her birini, yanlarını malzemenin üzerine doğru katladıktan sonra rulo şeklinde sarın. Açılmaması için kürdanla tutturun. Bonfileleri fırın tepsisine dizin. Yoğurt, sıvı yağ, bir kasede karıştırın. Hazırladığınız karışımı hindi sarmaların hertarafına sürün. 200 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar, yaklaşık 25 dakika pişirin. Hindi ruloları servis tabağına alın servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT