İmam Bayıldı

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 4 tane patlıcan
4 orta boy soğan
4 orta boy domates
1 baş sarımsak
1 su bardağı zeytinyağı
1/2 su bardağı su
Tuz, Şeker

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Soğanları piyazlık doğrayın, domatesleri rendeleyin, sarımsağı temizleyin. Üçünü karıştırdıktan sonra zeytinyağı, tuz ve şekerle iyice ovun. Patlıcanları alacalı soyup, ortalarından derince çizin. Hazırladığınız harcı patlıcanların içine pay edip, tencereye dizin. Suyu ilave ettikten sonra 20-30 dakika kısık ateşte pişirin, soğuduktan sonra servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT