Yeni Yıl Öncesi Mondi`den Büyük Kampanya

Alışveriş Alışveriş Yeni Yıl Öncesi Mondi`den Büyük Kampanya

Tarihler: 10 Aralık 2007 Pazartesi ~ 12 Aralık 2007 Çarşamba

Firma: Mondi

Telefon: 444 33 11

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 10, 2007 ~ Ara 12, 2007
Yeni Yıl Öncesi Mondi’den Büyük Kampanya
Genişlettiği ürün yelpazesi ile beğeni toplayan Mondi, yüzde 45’e varan indirimleri ile yeni yıl öncesi evini yenilemek isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kullanışlı ve modern tasarımlarının yanı sıra sürekli yenilediği ürün gamı ile mobilya sektöründe önemli bir yer edinen Mondi, yeni yıl öncesi hayata geçirdiği büyük indirim kampanyası ile dikkat çekiyor. Mondi, farklı ürün gruplarına yönelik sunduğu yüzde 45’e varan indirim kampanyası ile evinde yeni yıla farklı bir atmosferde girmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Mondi’nin büyük indirim kampanyası dahilinde yataklar 90 YTL , bazalar 190 YTL , kanepeler 290 YTL, oturma grupları 890 YTL, başlayan fiyatlarla tüketici ile buluşuyor.
Mobilya sektöründe her bütçeye hitap eden ekonomik çözümleri ile farklılık yaratan Mondi’nin büyük indirim kampanyası 1 – Kasım - 31 Aralık 2007 tarihine kadar geçerli olacak. Mondi, kampanya süresince Axess karta özel, peşin fiyatına vade farksız 12 veya vade farklı 24 taksit imkânı ile uygun ödeme koşulları da sağlıyor.

Mondi, evlenenler, evini yenileyenler ve yeni mobilya almak isteyenler için birbirinden şık modelleri ile Türkiye çapına yayılmış mağazalarında tüketicisi ile buluşuyor.

www.mondi.com.tr
Tüketici Hatı: 444 33 11

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu