Yeni Yıla Sabri Özel Şıklığı ile Başlayın

Alışveriş Alışveriş Yeni Yıla Sabri Özel Şıklığı ile Başlayın

Tarihler: 20 Aralık 2011 Salı ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Sabri Özel

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 20, 2011 ~ Ara 31, 2011

Kalite konusundaki özeni, kumaş seçimlerindeki titizliği, klasiği modernle birleştiren çizgisiyle farklılığını hissettiren Sabri Özel, yeni yıl alışverişinde sizi yine bildiğinizden vazgeçirmiyor. Yeni yıl hediyelerini Sabri Özel’den seçen alışveriş severler tüm alışverişlerinde %35+10, deri mont ve aksesuar grubunda ise %30 oranında indirimlerden faydalanıyor.

Kravat, Cüzdan, Kemer, Kartlık, Kaşkol Seçenekleri En Gözde Hediye Alternatifleri

Ekose çizgili gömlekler, koton karışımlı trikolar, likralı takımlar, tek ceketlerle kombinlenen chino ve jean pantolonlar, tarzı olan Sabri Özel erkeklerini bu kış da mest etmeye aday. Genç ve öncü stillerden ilham alınarak hazırlanan koleksiyon yenilikçi kombinlerle yaratıcılığın sınırlarını zorluyor. Bu grupta yer alan tüm ürünler geleceğin erkekleri için yalnızca slimfit kalıplarda sunuluyor.

Sabri Özel, yumuşak tonlarla giriş yaptığı sezonda kahve ve camel tonlarını kullandığı tasarımlarıyla göz alıyor. Siyah, lacivert, füme, gri gibi ağırlıkla kullanılan renkler yanında saks, nefti yeşil, koyu kırmızı ve bordoyla kombinlenmiş siyahlar da koleksiyona çeşitlilik katıyor.

Yılbaşı alışverişi için tek yapmanız gereken en yakın Sabri Özel mağazasına gelip zengin seçenekler arasından hediyenizi seçmek olacak. Sabri Özel ürünlerine Türkiye genelindeki 50 Sabri Özel mağazasından ulaşabilirsiniz.

www.sabriozel.com

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu