Yeni Yıla Tatlı Bir Başlangıç Yapın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıla Tatlı Bir Başlangıç Yapın

Bubble Wrap İstanbul yeni tatlarıyla yılbaşını lezzet şölenine çeviriyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAralık 19, 2018

Herkesin dört mevsim severek tükettiği dondurmayı, waffle makinesinde pişirilen özel baloncuklu hamur içinde, farklı soslar, mevsim meyveleri, rengarenk şekerlemeler ve türlü yemişlerle birlikte servis eden Bubble Wrap İstanbul, yeni yıla tatlı bir başlangıç yapmak isteyenlere alternatif lezzetler sunuyor. Soğuk havalarda dondurmaya ara verenler için de magnolyalı yeni Wrapler var.

Tahinli dondurmaya pekmez ve Türk lokumunun eşlik ettiği Otantik Wrap, kahve tutkunları için kahveli dondurmalı üzerinde enfes kahve topları ve çikolata sosun yer aldığı Coffee Fans, egzotik uyum Mango & Şeftali, çikolata severlerin vazgeçilmezi Chocolate Dream ve gökkuşağının renklerini lezzet şölenine dönüştüren Rainbow... Yeni yıla yeni wrap lezzetleriyle beraber tatlı bir başlangıç yapmak isteyenler, Bubble Wrap İstanbul’a uğrayabilirler.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu