Yeniyıl Öncesi Home Store’da Büyük Kış İndirimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeniyıl Öncesi Home Store’da Büyük Kış İndirimi

Tarihler: 26 Aralık 2016 Pazartesi ~ 26 Şubat 2017 Pazar

Firma: Home Store

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 26, 2016 ~ Şub 26, 2017

Türkiye’nin ünlü moda markası Home Store, yeniyıl öncesi tüm ürünlerinde uyguladığı yüzde 50 + yüzde 40 indirimiyle, kalite ve şıklığa önem veren müşterilerini karşılıyor.

Modanın vazgeçilmez adresi Home Store, tercihini her zaman şıklık, konfor ve kaliteden yana kullanmak isteyen takipçilerinin karşısına yüzde 50 + yüzde 40 indirim fırsatıyla çıkıyor.

Desenli, salaş-uzun seçenekli hırkalar, farklı kumaş tercihleriyle tulum ve pantolonlar, birbirinden şık kabanlar ve deri ceketler gibi birbirinden farklı ürünleri bünyesinde barındıran Home Store, yılbaşı öncesi yüzde 50 + yüzde 40 büyük kış indirimiyle sevenlerini bekliyor.

Bu yılbaşında da tüm dikkatler sizin üzerinizde…
Home Store’un özgün tasarımlarından vazgeçemeyen müşterileri, yüzde 50 + yüzde 40 büyük kış indirimiyle ceketlerden elbiselere, çanta ve aksesuarlardan ayakkabılara kadar tüm Home Store ürünlere uygun fiyatlarla sahip oluyor.

Kadınların gardırobunun vazgeçilmezi Home Store, yeni yıla özel yüzde 50 + yüzde 40 indiriminden yararlanmak isteyen müşterilerini, tüm Home Store mağazalarına ve www.homestore.com.tr ‘de bekliyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu