Yılbaşında Gelenek Bozulmuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşında Gelenek Bozulmuyor

Tarihler: 19 Aralık 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Koroplast

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 19, 2012 ~ Ara 31, 2012

Geleneksel Yılbaşı Yemekleri, Koroplast Fırın Torbası ile Hem Daha Pratik Hem Daha Lezzetli!

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi hindi ve Türk sofralarının vazgeçilmez lezzeti kuzu inciği Koroplast Fırın Torbası ile hem daha kısa sürede hem de en lezzetli pişirmeniz mümkün. Üstelik Koroplast Fırın Torbası artık büyük boyu ile raflarda yerini aldı!

30 yıldır hayatınızı kolaylaştıracak çözümler sunan Koroplast’ın Fırın Torbası ile kalabalık yılbaşı sofraları için geleneksel tatları pişirmek artık daha pratik. Yiyeceklerin doğal tat, koku ve vitaminlerini besin ile birlikte koruyan Koroplast Fırın Torbası, fırın ve tepsilerin kirlenmesini engellerken, gıdaların pişirme sürelerini de kısaltıyor.

Koroplast Büyük Boy Fırın Torbası ile artık tüm misafirlerinize yetecek kadar hindi ve kuzu incik pişirebilir, ortalama 10 kişilik soslu ve garnitürlü yemekler hazırlayabilirsiniz. İki tavuk veya dört adet piliç pişirilebilen yeni Fırın Torbasında büyük boy bir hindi veya küçük boy iki hindi de rahatlıkla pişiyor.

Geleneksel Yılbaşı Yemeklerini Pişirirken Nelere Dikkat Edeceksiniz?
Fırınınızdaki hindi, kuzu kol veya pilicin her yerinin eşit derecede pişmesini sağlayan Koroplast Fırın Torbası’nı kullanırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenmek ister misiniz?
İlk olarak Koroplast Fırın Torbasının iç yüzeyine bir tatlı kaşığı un bulayın.
Pişireceğiniz et, tavuk, balık veya sebzeleri torbaya koyup, kapama klipsi ile torbanın ağzını sıkıca bağlayın.
Buharın dışarı çıkabilmesi için, torbayı kürdan ile birkaç yerden delmeyi veya köşesinden küçük bir parça kesmeyi unutmayın.
Hazırladığınız torbayı tepsi içinde fırına verirken, tepsinin derinliğini ortalama 6 cm’den az olmasına dikkat edin.
Fırınınız yemeğinizin piştiğine dair uyarı verdikten sonra, torbayı yırtarak kendi tat, koku ve vitamini ile pişmiş yemeğinizi servis edebilirsiniz.
Torbada kalan pişirdiğiniz yemeğin kendi suyunu yemeğin üzerine dökerek daha da lezzetlendirmeyi unutmayın.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu