Yıldız Tilbe - Online

Etkinlik Online Gösterim Yıldız Tilbe - Online

Tarihler: 20 Mart 2021 Cumartesi ~ 20 Mart 2021 Cumartesi Cumartesi, 20 Mart 2021 21:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Konser Bileti - 84,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 20, 2021 ~ Mar 20, 2021

Yıldız Tilbe çevrim içi canlı konseri, Bayhan Prodüksiyon organizasyonu ile 20 Mart Cumartesi akşamı evlerinize konuk oluyor. Online konser biletiniz Passo'da.

- Satın almış olduğunuz bilet etkinlik mekanına giriş hakkı vermemekte olup sadece online izleme amaçlıdır.

- Bu etkinlik online olarak gerçekleşecektir. Satın alınacak biletler sadece etkinliğin online yayınını izleme hakkı sağlayacaktır.

- Bilet satın alan müşterilerimize etkinlik günü yayının yapılacağı web adresi sms ve e-mail yoluyla iletilecektir. Biletlerinde bulunan Online İzleme kodu ile etkinliği izleyebileceklerdir.

- İletilen şifre kişiye özeldir ve sadece bir cihazdan giriş yapılabilmektedir.

- Yayını, web sayfası üzerinden bilgisayar, tablet, Smart TV ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.

- Etkinlik sırasında, elektrik, internet kesintisi meydana gelmesi veya kişisel sebeplerle etkinliğe zamanında katılınamaması ve bu sebeplerle konserin bir kısmının veya tamamının izlenememesi kullanıcının sorumluluğundadır.

- Yayının usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması, pazarlamaya çalışılmasının tespiti halinde hukuki yollara başvurulup gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu