YTÜ Fest: Bedük - Portecho

Etkinlik Festival YTÜ Fest: Bedük - Portecho

Tarihler: 26 Mayıs 2010 Çarşamba ~ 26 Mayıs 2010 Çarşamba 26 Mayıs Saat: 21.30

Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü, Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 26, 2010 ~ May 26, 2010

Yıllardır alt yapısını kurduğu dans müziği prodüksiyonlarını 2006 Miller Music Factory yarışmasında gün yüzüne çıkaran Bedük bu organizasyona sistematik ismiyle katıldı ve “Like Tomorrow Will Never Come” isimli parçasıyla “en iyi dans müziği prodüktörü” dalında birinciliğe layık görüldü. Bu ödül onun içinde var olan istekleri gerçekleştirmesi konusunda katalizör görevi görerek yeni albüm çalışmalarını hızlandırdı. İlk albümün üzerinden iki sene geçtikten sonra kendi müzik şirketi olan Audiology Records’u kurmaya karar verdi ve ikinci albümü “Even Better’ı bu şirketten yayınladı.

Geçtiğimiz yıl yayınladığı ikinci albümü “Dance Revolution” ile dans müziğinde yeni bir dönem başlatan Bedük, 70’lerin ve 80’lerin popüler müzik anlayışını günümüze taşırken, akustik ve elektronik elemanları ustalıkla harmanladığı, progresif vokallerin ve akılda kalıcı eğlenceli melodilerin enstrümanlar ve electro beatlerle Bedük sounduna ulaştığı yepyeni bir müzik deneyimi sunuyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu