Yürüyüş Zamanı!..

Alışveriş Alışveriş Yürüyüş Zamanı!..

Tarihler: 30 Nisan 2007 Pazartesi ~ 04 Mayıs 2007 Cuma

Firma: Panda Ayakkabı

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 30, 2007 ~ May 4, 2007

YÜRÜYÜŞ ZAMANI!..

PANDA AYAKKABI, SPOR KOLEKSİYONU İLE SPORA VE MACERAYA DAVET EDİYOR.. PANDA AYAKKABI’NIN “HAMMERJACK” MODELİNDE CANLI RENKLER VE AYKIRI TASARIMLAR DİKKAT ÇEKİYOR.

Panda ayakkabı, tracking, koşu, tırmanış ve doğa gezileri için HammerJack markasını ve bot koleksiyonlarını bir arada sunuyor. Bir çok modelin yer aldığı koleksiyonda, doğa sporları, koşu ve yürüyüş için sağlıklı ve rahat seçenekler bulunuyor.

Çift renkli modeller, canlı renkler ve çizgi dışı tasarımlar spor modasına yön veriyor. Panda Ayakkabı koleksiyonunda, tracking botları ve casual modellerinde şeritler, değişik renk kombinasyonları ve farklı taban tasarımları dikkat çekiyor. Rahat, esnek malzemeden yapılmış tabanlar sezonun modasını yansıtıyor. koleksiyon, çizgi dışı bir modanın öncülüğünü yaparken, dikişlerle süslenmiş ayakkabılar da farklılık arayanlara hitap ediyor. Panda Ayakkabı’da bu sezon da rahatlık moda..

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu