Zamanda Kıvrılma

Zamanda Kıvrılma

Orjinal Adı: A Wrinkle in Time

Vizyon Tarihi: Nisan 20, 2018

Yönetmen: Ava DuVernay

Film Türü: Aile, Fantastik

Film Süresi: 109 dk

Senaryo: Jennifer Lee.
Yapımcılar: Catherine Hand, Jim WhitakerJim Whitaker.
Görüntü Yönetmeni : Tobias A. Schliessler.
Müzik: Ramin Djawadi.
Oyuncular: Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Chris Pine, Gugu Mbatha-Raw, André Holland, Zach Galifianakis, Michael Pena, Storm Reid.
Dağıtım: .

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.tr20 Nisan 2018 Cuma

Ava DuVernay'in yönettiği A Wrinkle in Time, bilim insanı olan babasının kaybolmasının ardından onu arayışa koyulan ve bu arayışı kozmik bir maceraya dönüşen Meg'in öyküsünü anlatıyor.

Meg Murry sadece çevresine uyum sağlamak isteyen kendi değerini bulmakla ilgili sorunlarla uğraşan sıradan bir ortaokul öğrencisidir. Dünyaca ünlü iki fizikçinin kızı olan Meg zeki ve eşsiz yeteneklidir, Meg'in erkek kardeşi Charles Wallace da öyle, ama bunu yeni fark etmektedir. İşleri zorlaştıran ise Bay Murry'nin gizemli ortadan kayboluşu olur, bu olay Meg'i harap eder ve annesini çok üzer. Charles Wallace, Meg ve sınıf arkadaşı Calvin'i üç göksel varlıkla (Bn. Hangi, Bn. Neydi ve Bn. Kim) tanıştırır, onların eşliğinde babalarını aramak üzere Dünya'ya giderler ve birlikte muhteşem maceraları başlar. Tessering olarak bilinen zamanda ve uzayda kıvrılma aracılığıyla yolculuk ederken kudretli kötü bir güce karşı koymak zorunda kaldıkları, hayallerinin ötesinde dünyalara giderler. Eve dönmek için, Meg evreni hızla kuşatan karanlığı yenecek yeterli gücü toplamak için içindeki karanlıkla yüzleşmelidir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu