İskeçeli`nin Kahvesi

Yeme İçme Kafe İskeçeli`nin Kahvesi

Mutfak Türü: Kafe Türü

Adres: Faik Paşa Sok. No:37, Çukurcuma Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 38 01 / 02

Web: http://www.elit-wine.com/iskeceli.htm

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
FARKLI TATLARI HUZURLU BİR ORTAMDA TATMAK İÇİN

Antika dünyasının merkezlerinden Çukurcuma`da gölgede nefeslenmek için yeni bir mekan. Beton blokların arasında, çınarın gölgesinde yeşil kalabilmiş bir ortam "İskeçelinin kahvesi". Türk kahvesi, Yunan frappési, vanilyalı nescafe, granitis, muhtelif tatlarda nargile çeşitleri gibi içecekler, ev tipi pasta ve kekler, omlet ve menemen çeşitleri ile size Türk ve Yunan kültüründen esintiler şeklinde servis ediliyor.

Cumartesi günleri saat 19:00`dan itibaren; sevgili LENA, Haris Alexiou, George Dalaras, Manos Loizos, Yeni Türkü, Grup Gündoğarken Türkiye ve Yunanistan`da karşılıklı seslendirilen şarkılardan ve kendi bestelerinden çok hoş bir gezintiye sizleri çıkarıyor...

Ctesi Pazar günleri; 11.30-15:00 saatleri arasında servis edilen brunch; beyaz peynir, domates, salatalık, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağı, labne peyniri, kaşar peyniri, dana jambon, tavuk jambon, sucuk, bal, iki çeşit reçel ve yumurtadan oluşmakta ve bedeli 10 milyon TL.

Babanı Kap da Gel
20 Haziran 2004 Pazar Babalar Günü münasebetiyle 11:30-15:00 saatleri arasında 15 malzemeden oluşan limitsiz çay ile servis edilen çok zengin brunch " Babanı kap da gel " çerçevesinde tüm babalar için %25 (7.5 Milyon TL.) indirimli olacak."

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Bu hafta mutlaka gelicem..
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT