Açıkhava`da Animasyon Keyfi

Etkinlik Film Gösterileri Açıkhava`da Animasyon Keyfi

Tarihler: 20 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 20 Temmuz 2011 Çarşamba 21:00

Yer: Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü

Nereden Alınır: www.canlandiranlar.com

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No:2/13 34060 Eyüp İstanbul Eyüp İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTem 20, 2011 ~ Tem 20, 2011

Canlandıranlar Yetenek Kampı filmleri ve İstanbul Animasyon Festivali`nin en iyiler seçkisi 20 Temmuz Çarşamba akşamı 21:00`da Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü`nde gösterilecek.

Animasyon eğitimini ve üretimini kapsayan bir proje olan Canlandıranlar Yetenek Kampı`na katılan yönetmenlerin tamamladığı İstanbul konulu 5 filminin gösteriminin yanı sıra geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleşen 6. İstanbul Animasyon Festivali`nin en iyileri seçkisi yer alacak. Aralarında Oscar da dahil olmak üzere bir çok festivalden ödülle dönmüş filmler animasyon hayranlarıyla buluşacak. Birbirinden güzel filmlerin gösterimi, santralistanbul`un çimlerinde sıcak bir yaz akşamını serin bir şekilde geçirmek isteyen herkese açık ve ücretsizdir. Bilgi Üniversitesi`nin servisleri Taksim`den kampüse ulaşımı sağlayacaktır.

Organizasyon Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi, Canlandıranlar Yetenek Kampı ve İstanbul Animasyon Festivali iş birliğiyle gerçekleştirilmektedir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu