İstanbul’u Hissediyorum

Alışveriş Alışveriş Rehberi İstanbul’u Hissediyorum

Tarihler: 25 Eylül 2013 Çarşamba ~ 25 Kasım 2013 Pazartesi

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2013 ~ Kas 25, 2013

strong>Penti, İstanbul’un simgelerini bir arada sunan, çok özel bir çorap tasarımına imza atıyor!

Penti’nin İstanbul’un simgelerini çoraba taşıyarak oluşturduğu “İstanbul Çorapları” her sene yenilenen özel tasarımı ile hem moda severlerin hem de İstanbul severlerin kalbini fethediyor.

Bu yıl ki İstanbul çorabının detaylarını, İstanbul’un siluetini oluşturan Kız Kulesi, Galata Köprüsü gibi eskizler oluşturuyor. Tasarımda şehrin simgelerinin yanı sıra, ünlü isimlerin İstanbul için yazdığı sözler de görsellere eşlik ediyor. Penti İstanbul çorabının siyah ve vanilya olmak üzere 2 farklı rengi bulunuyor.

Geçtiğimiz yıllarda tasarladığı ilk İstanbul çorabıyla, İstanbul’un simgesi olan vapur, Galata Kulesi ve lale eskizlerini, İstanbul konulu şiirlerle tamamlayan Penti, sonraki tasarımında ise İstanbul’un en popüler semtlerinden Cihangir, Bebek ve Bağdat Caddesi siluetine yer vermişti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT