14 Şubat’ta En Tatlı Hediye Koska’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi 14 Şubat’ta En Tatlı Hediye Koska’dan

Tarihler: 15 Ocak 2013 Salı ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Koska

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2013 ~ Şub 14, 2013

Türk mutfağının asırlık markası Koska, sevenlere özel bir hediye hazırladı. Koska, çikolata ve lokumun baştan çıkarıcı lezzetini bir araya getirerek kalpli kutuda sundu. Koska ayrıca, çikolata kaplı lokumları herkes sevdiğini mutlu edebilsin diye sadece 5 TL’ye satışa sundu.

Türk mutfağının asırlık markası Koska sevenleri unutmadı. Koska, 14 Şubat günü sevdiğini mutlu etmek isteyenler için çikolata ve lokumun dayanılmaz lezzetini bir araya getirdi. Aromalı küçük lokumları çikolata ile kapladı ve kıpkırmızı kalpli kutunun içine koydu. 120 gram üzeri bitter çikolata kaplı aromalı leziz lokumlardan, 14 Şubat Sevgililer Günü sevgilisini mutlu etmek isteyenler sadece 5 TL vererek satın alabilecekler.

www.koska.com internet sitesinden de temin edilebilen “Kalp kutu – Çikolata kaplı lokum” ayrıca süpermarketler ve Nazar Boncuklu Koska mağazalarından da satın alınabiliyor.

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT