2020 Yazının En Özel Plaj Koleksiyonları Beymen'lerde

2020 Yazının En Özel Plaj Koleksiyonları Beymen'lerde

Alışveriş Alışveriş Rehberi 2020 Yazının En Özel Plaj Koleksiyonları Beymen'lerde

Tarihler: 01 Temmuz 2020 Çarşamba ~ 01 Eylül 2020 Salı

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2020 ~ Eyl 1, 2020

Yazın sıcak günleri kendini hissettirmeye başlarken, dünya markalarının plaj koleksiyonları BEYMEN’lerde yerini aldı. Dünyaca ünlü markaların çiçek desenleri, geometrik desenler, etnik ve bohem tasarımlardaki mayo, bikini ve kaftanlardan oluşan 2020 plaj koleksiyonları, göz alıcı renkleri ile gökkuşağının tüm tonlarını sahillere taşıyor.

Plajların Vazgeçilmezi Mayo ve Bikiniler
Yüksek belli retro mayo ve bikini modelleriyle Marysia ve Matteau, pastel tonlardaki modelleriyle Emilio Pucci, feminen ve seksi modelleriyle Emma Pake, Jets ve Everae, canlı renk ve desenleri ile Zimmermann, neon tonlardaki çarpıcı bikini ve mayo alternatifleriyle Patbo, puantiye tasarımlarıyla Love Stories, lurex ve PVC modelleriyle Lisa Marie Fernandez, zarif modelleyle Oséree bu yaz plaj stilinizin vazgeçilmezi olacak.

Plaj Modasının Tamamlayıcıları
BEYMEN, dünyaca ünlü markaların mayo ve bikini koleksiyonlarının yanı sıra kaftanlardan elbiselere, hasır çantalardan şık sandalet ve şapkalara sayısız tasarım ile plaj kombinlerinize şıklık katıyor.

Haute couture’ü plaj stiline uyarlayan bohem elbisleriyle Agua By Agua Bendita, el yapımı işlemelerle zenginleşen elbise ve kaftanlarıyla Devotion, cesur sırt dekolteli tasarımlarıyla Sir The Label, Yunan tanrıçalarından esinlenen modelleriyle Elena Makri, yalın tasarımları ve elegan renk paletiyle Thea; elegan hasır şapkalarıyla Ferruccıo Vecchi, Missoni, Inverni ve Helene Berman London; her stile uygun hasır veya oversized çanta seçenekleriyle Balmain, Isabel Marant, Loeweve Marc Cross; sezonun en gözde sandalet ve terlik alternatifleriyle Balenciaga, Stella McCartney, Tory Burch, Santoni, Aquazurra, Saint Laurent ve Valentino’nun da aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların en yeni koleksiyonlarını incelemeden plaj çantanızı hazırlamayın.

Sezonun favori desen ve renklerindeki göz alıcı plaj koleksiyonları için BEYMEN’leri, www.beymen.com adresini ve BEYMEN aplikasyonunu ziyaret etmeyi unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT