500 Limitli ‘Amerika Vespucci’ Kalemi ile Keşif Sırası Sizde

Alışveriş Alışveriş Rehberi 500 Limitli ‘Amerika Vespucci’ Kalemi ile Keşif Sırası Sizde

Tarihler: 13 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 13 Ekim 2012 Cumartesi

Firma: Visconti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2012 ~ Eki 13, 2012

"Rüyalar ülkesi" Amerika'ya ismini veren Floransalı gezgin Amerigo Vespucci'ye Floransalı kalem devi Visconti'den müthiş koleksiyon...

Yeni Dünya'nın kurulduğu kıta olan Amerika'nın keşfini gerçekleştiren Amerigo Vespucci, "Avrupa’dan, Asya’dan hatta Afrika’dan bile çok sayıda insan ve hayvan tarafından mesken edilmiş bu kıtayı keşfettim…" sözlerini söylediğinden bu yana tam 500 yıl geçti...

Floransalı gezginin 500. ölüm yıldönümü için İtalyan kalem devi Visconti çok özel bir kalem tasarladı.

Bu hayati 500’üncü ölüm yıldönümünü anmak için bir kalem tasarlarken Visconti öncelikle Vespucci’nin kendi yolculuğundan ve Waldeseemuller’in 1507’de meşhur haritayı çizmesinden ilham aldı.

Bir kalemde haritanın tamamını kullanmak imkansızdı ve bu yüzden Avrupa ve Amerika’nın tasvir bölümleri seçildi. Grafik çalışma içine mükemmel Visconti süsleme tekniği ve ışık gölge oyunu kullanıldı sonuç neredeyse Vespucci’nin seyahatleri kadar şaşırtıcıydı. Neredeyse tabloyu andıran gravür kalitesi en belirgin ayrıntıları..

Böyle özel bir parça özel bir sunum kutusu olmadan var olamazdı ve bunun için Visconti çeyrek kadran ile bağlantılı usturlap şeklinde bir kutu tasarlayarak Vespucci’nin yolculuğunu tamamladı ve 500 adet ile sınırlı sayıda üretilen bu özel kalem 4000 euro fiyatı ile Türkiye’nin seçkin, lüks mağazalarında satışa sunuluyor. Ayrıca art kalem tarafından özellikle koleksiyononerler için kişiye özel vip hizmet sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT