Active Wear Koleksiyonu ile Her An Hafta Sonu Rahatlığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Active Wear Koleksiyonu ile Her An Hafta Sonu Rahatlığı

Tarihler: 21 Aralık 2012 Cuma ~ 21 Şubat 2013 Perşembe

Firma: C Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2012 ~ Şub 21, 2013

LC Waikiki’nin genç markası Xside, rahatlığı şık tasarımlarla buluşturan Active Wear Koleksiyonu ile sporun ruhunu şehrin sokaklarına taşıyor. Sezonun önde gelen renklerinden pembe, gri ve ekrunun hakim olduğu Active Wear Koleksiyonu ile stilinizden ödün vermeden rahatlığın konforunu yaşayacaksınız.

Kış renklerini spor ve rahatlıkla birleştiren LC Waikiki’nin genç markası Xside, yılın en soğuk günlerinde hem rahat hem de stil sahibi görünmeniz için Active Wear Koleksiyonu’nu sunuyor. Mevsimin gelişi ile mat ve koyu renklere bürünen gardıroplar, 2013 kışında parlak ve canlı renklerle ışıldıyor. Şeftali, Venedik kırmızısı, Azur mavisi gibi renklerle parlayan masalsı kış stilleri, XSIDE ile spor tasarımlara dönüşüyor. Jean pantolonla ya da spor bir eşofman altı ile rahatça kombinleyeceğiniz koleksiyonda hafta sonu keyfini her an hissedeceksiniz.

Sezonun trend renkleri Active Wear Koleksiyonu’nda kışın coşkusuyla birleşiyor. Açık grileri ısıtan pembeler, lacivertleri ılıklaştıran ekrular, neonlarla kaynaşan antrasitler adeta kışın açan güneşi gardırobunuza taşıyor. Farklı ve çeşitli kesimlerdeki eşofman altları da zengin renk alternatifleri ile koleksiyonda yerini alıyor. Kapüşonlu ve fermuarlı sweatshirtler ile rahat bir stili vurgulayan koleksiyona, geometrik ve derin kesimli yakalar da keskin bir stil kazandırıyor. Active Wear Koleksiyonu’nun öne çıkan detayları varak ve parlak baskılar ise bu kış gardırobunuza ışıltı katıyor.

Active Wear Koleksiyonu, Ocak-Şubat dönemi boyunca seçilmiş LC Waikiki mağazalarında yerini alacak. Siz de kış günlerinde kendinizi rahat ve renkli hissetmek isterseniz, LC Waikiki’ye uğramayı unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT