Aéropostale 2014 Sonbahar / Kış Sezonunda Değişimi Anlatıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aéropostale 2014 Sonbahar / Kış Sezonunda Değişimi Anlatıyor

Tarihler: 24 Eylül 2014 Çarşamba ~ 24 Kasım 2014 Pazartesi

Firma: Aéropostale

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2014 ~ Kas 24, 2014

Geçen yıl ki sen, şu anki sen misin? Biz değiştik sende değiştin!
Amerika’ nın en popüler genç giyim markalarından Aéropostale, 2014 Sonbahar/Kış sezonunu yeni kampanyası ve yenilenen yüzü ile sizlere ve kendine bu soruları soruyor.

Sizi kendi değişimi ile tanıştırırken, sizin değişiminize de ayak uyduruyor. Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin vazgeçilmez markası Aéropostale’ın 2014 Sonbahar/Kış sezonuna özel hazırladığı Denim koleksiyonu ile birbirinden şık, rahat, ve trend ürünlerden oluşuyor. Denim kesimleriyle birçok seçenek sunan, fonksiyonel modelleriyle her türlü vücuda uyum sağlayan parçaları bu sonbahar kış sezonunda Aeropostale mağazalarında bulabileceksiniz.

Aéro Girl
Pastel tonları ile romantik bir havaya bürünen koleksiyon genç kızlara hayallerini süsleyen renkler ile adeta Sonbahar sezonunu yaşatıyor. Denim ile kombinlenen çiçek desenleri, 90’ların grunge akımından ilham alarak,modern kesimlerle birleşiyor. Müzik ruhunu yansıtan koleksiyon genç kızlara, cropped sweatshirtler, renkli tshirtler, romantik renklerde şallar sunarken, haki yeşil parkalar ile trend ve cool bir görünüm yaratıyor. .

Aéro Guy
Siyah, beyaz, bordo ve haki yeşili gibi renklerin öne çıktığı, genç erkeklere yönelik Sonbahar/Kış koleksiyonunda farklı kesimlerdeki denimin yanı sıra cool parçalar dikkat çekiyor. Tam anlamıyla “Aero Guy” konseptini yansıtan bu parçalarda, kuru kafa desenli kazaklar, renkli sweatshirtler, kolej montlar, pastel renkte ve kare desenli gömlekler öne çıkıyor. Dış giyimde ise hardal, kırmızı ve siyah renklerdeki pufa yelekler, military ceketler genç erkeklerde de Aeropostale bu sezon trendi yakalıyor.

Kışın tadını keyifli bir alışverişle çıkartmak isteyenleri Aéropostale; Kanyon, Buyaka, Aqua Florya, Ataşehir Brandium, Vialand, Zorlu Center, Ankara Armada ve Bodrum Midtown’daki mağazalarına bekliyor. .

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT