Akıllı Tartı İle Sadece Kilonuzu Değil, Çok Daha Fazlasını Öğrenin

Akıllı Tartı İle Sadece Kilonuzu Değil, Çok Daha Fazlasını Öğrenin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Akıllı Tartı İle Sadece Kilonuzu Değil, Çok Daha Fazlasını Öğrenin

Tarihler: 18 Ağustos 2016 Perşembe ~ 18 Ağustos 2016 Perşembe

Firma: Aksoy Bilişim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2016 ~ Ağu 18, 2016

Akıllı telefonlarla entegre çalışan akıllı tartı

iPhone ve Android akıllı telefonlarla entegre çalışan SBS Akıllı Tartı, kas, yağ ve su oranını gösterirken vücut kitle indeksini öğrenmeyi sağlıyor. Ürün sayesinde bilgiler akıllı telefona kaydedilerek tüm süreç kolayca takip edilebiliyor.

Tartıldığınızda sadece kilonuzu değil, daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, İtalya’nın önde gelen mobil aksesuar markası SBS tarafından geliştirilen akıllı tartı ile tanışın. Ürün görünüm olarak klasik dijital tartılara benzese de gelişmiş teknolojik özellikleri ile onlardan çok daha fazlasını sunuyor.

Yağ ve kas oranlarının yanı sıra vücuttaki su oranını gösteren ve vücut kitle indeksini öğrenmeyi sağlayan SBS Akıllı Tartı, iPhone ve Android telefonlarla entegre bir biçimde çalışıyor. Akıllı telefonlara yüklenen uygulama sayesinde, tartıdan elde edilen tüm ölçümler kayıt altına alınabiliyor ve süreci takip etmek mümkün olabiliyor.

SBS distribütörü Aksoy Bilişim güvencesiyle Türkiye pazarına sunulan akıllı tartı, Turkcell Flagship mağazaları, turkcell.com.tr ve Şengüller Turkcell İletişim Merkezleri'nin yanı sıra ülke genelindeki seçkin aksesuar mağazalarından temin edilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT