Aldığınız Her Hediye Çocuklara Işık Olsun

Aldığınız Her Hediye Çocuklara Işık Olsun

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aldığınız Her Hediye Çocuklara Işık Olsun

Tarihler: 26 Aralık 2016 Pazartesi ~ 26 Şubat 2017 Pazar

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2016 ~ Şub 26, 2017

Boyner ile Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’nın ortak düzenlediği kampanya ile hem sevdikleriniz hem çocuklar seviniyor. Piyale Madra’nın TÇYDV’ye özel hazırladığı hediyelik ürünler Boyner’de sizi bekliyor.

Boyner, Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’yla ortak bir çalışmaya imza atıyor. ‘Pİ Koleksiyonu’ adıyla hayat bulan proje kapsamında Piyale Madra’nın özel olarak tasarladığı çanta, kupa, tshirt, kitap ayracı ve defterlerden oluşan koleksiyon Boyner’lerde satışa sunuluyor. Ürünlerden elde edilen tüm gelir TÇYDV’ye kaynak yaratmak için kullanılıyor.

Boyner, mağazalarında satışa sunduğu ‘Pİ Koleksiyonu’ sayesinde hem müşterilerinin hem de ihtiyaç sahiplerinin kalbine dokunmaya devam ediyor. Yılbaşı alışverişlerinin hızlanmasıyla, sevdiklerine sürpriz hediyeler almak isteyen müşterileri koleksiyonu Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr de bulabiliyor. Boyner müşterileri koleksiyondan alacakları ürünlerle sevdiklerini sevindirirken, çocukların eğitimine de katkıda bulunabiliyor.

Proje kapsamında satışa sunulan PİYALE MADRA(Pi) ürünlerinin geliri eğitimde fırsat eşitliğinden faydalanamayan gençlerin özellikle akademik, sanatsal ve kültürel faaliyetlerine destek olmak için kullanılacak.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT