Anı Kaçırmak İstemeyenlere Özel Teknoloji

Anı Kaçırmak İstemeyenlere Özel Teknoloji

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anı Kaçırmak İstemeyenlere Özel Teknoloji

Tarihler: 16 Temmuz 2019 Salı ~ 16 Eylül 2019 Pazartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2019 ~ Eyl 16, 2019

Samsung’un ilk dönebilir üçlü kamerası ile hiçbir anı kaçırmak istemeyenlere özel olarak tasarlanmış Galaxy A80 ile kendinizi en etkin şekilde ifade edin.

Samsung anı kaçırmak istemeyenler için geliştirilen Galaxy A80’i Türkiye’de satışa sundu. Galaxy A80, sektörde bir ilk olan döner mekanizmaya sahip üç kamerasıyla ve yeni sonsuz ekran tasarımıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Samsung Electronics IT & Mobil İletişim Bölümü Başkanı ve CEO’su DJ Koh, konuyla ilgili şöyle konuştu: “Galaxy A80 anı kaçırmak istemeyenler için, dijital cihazların her anı yakaladığı, paylaştığı ve bağlantılandırdığı bir dünya için yaratıldı. Kamerada gerçekleştirilen en yeni inovasyonlar, tasarım ve performansı ile Galaxy A80, her zaman ağ bağlantılı ve hazır olan günümüz kuşağının tüm ihtiyaçlarını karşılayan yeni bir mobil deneyim sunuyor.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT