“Animal Print” Görenleri Büyülüyor

“Animal Print” Görenleri Büyülüyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi “Animal Print” Görenleri Büyülüyor

Tarihler: 03 Aralık 2019 Salı ~ 03 Şubat 2020 Pazartesi

Firma: Ariş Pırlanta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2019 ~ Şub 3, 2020

Ustalığı ve tasarımlarıyla mücevher dünyasının öncüsü Ariş Pırlanta, son dönemin trend tasarımı “Animal Print” ile görenleri büyülüyor. Vahşi ormanların ruhunu yansıtan modeller, birbirinden değerli taşlarla da göz kamaştırıyor. “Aşk taşı” Topaz, zenginlik, güç ve başarının simgesi Sitrin ile birlikte şifalı olduğuna inanılan Ametist sadece ışıltılarıyla değil hayranlık uyandıran renkleriyle de dikkat çekiyor.

Evlilik yıl dönümlerinin vazgeçilmezleri
Ariş Pırlanta’nın “Animal Print” tasarımlı yüzükleri evlilik yıldönümü kutlamaları için de eşsiz bir hediye seçeneği sunuyor. Taşların anlamlarına göre evliliklerin 4. Yıldönümü için Topaz, 6. Yıldönümü için Ametis, 13. Yıldönümünü için ise Sitrin taşlı yüzükler tercih ediliyor.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Tektaş - Alyans Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT