Anne Sevgisi Gibi Çoğalan Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anne Sevgisi Gibi Çoğalan Kampanya

Tarihler: 30 Nisan 2014 Çarşamba ~ 11 Mayıs 2014 Pazar

Firma: Eyüp Sabri Tuncer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2014 ~ May 11, 2014

Eyüp Sabri Tuncer bu yıl da Anneler Günü'nü unutmadı. Annesine güzel bir armağan vermek isteyen herkese sunduğu Anneler Günü kampanyası ile 21 Nisan- 11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak tüm alışverişlerde “2 Ürün Alana 1 Ürün Hediye…”

Annenizin zevkine ve beğenisine uygun hediye seçmekte zorluk yaşamayacağınız Eyüp Sabri Tuncer online alışveriş sitesi kişisel bakım ürünleri, ev bakım ürünleri, banyo tekstili ve spa ürünleri, parfümler, kolonya ve anti-bakteriyel ürünler ile göz dolduruyor.

Bu Anneler Günü’nde annenize klasik ve geçici bir hediye vermek yerine, onu Eyüp Sabri Tuncer kalitesiyle üretilmiş kalıcı ve sağlıklı bir hediyeyle çok özel hissettirin. Eyüp Sabri Tuncer, 21 Nisan- 11 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan Anneler Günü kampanyasıyla shop.eyupsabrituncer.com/ online alışveriş sitesinde yer alan aktif indirimli olanlar haricindeki tüm ürünlerden iki adet alana üçüncüsünü hediye ediyor. Üstelik siteden yapılan alışverişlerde kapıda ödeme kolaylığı da sunuluyor. Beğendiğiniz ürünlerin siparişini verdikten sonra, kapıda teslim alırken ister nakit, ister kredi kartıyla ödeyebilirsiniz. Hediyenizi Anneler Günü’ne özel bir mesajla vermeniz için dekoratif not kartı ise ürünlerinizle birlikte geliyor.

Siteden anneniz için seçtiğimiz hediye önerilerimizle annenize çok özel hissettirebilirsiniz:

Doğal ve organik banyo ürünleri ile annenize kocaman bir gülümseme armağan edin: Eyüp Sabri Tuncer’in kaliteli havlu, kese, paspas, bornoz, peştamal, bone, terlik gibi yumuşacık doğal banyo tekstili ürünleriyle onu mutlu edebilir ve yüzünde sıcacık bir gülümseme yaratabilirsiniz. Ayrıca rengarenk ve farklı esanslar içeren ithal Bath Blaster, Bath Creamer, Bath Mallow, Bath Brulee, Body Wash, Shampoo Bar, Massage Bar ve Soap Paint gibi enerji dolu spa ürünleriyle özellikle çalışan annelerin tüm yorgunluğunu silip atacak benzersiz bir hediye sunabilirsiniz.

Anneniz sizin kraliçeniz. Perfume Jewels Eau de Parfum, Vücut Spreyi, Duş Jeli, Vücut Losyonundan oluşan ürün setleriyle onu kendi masalının kraliçesi gibi hissettirin: Kaynağı yıldızların ışıltısı olan Perfume Jewels, doğanın en değerli özlerinden alınan ilham ve kusursuz bir estetik anlayışıyla tasarlanarak özgün ve yenilikçi bir kreasyon. Her biri özenle seçilen birbirinden değerli koku profiline sahip parfüm, duş jeli, vücut spreyi ile el ve vücut losyonundan oluşan kişisel bakım setleri annenizi yıldızların ötesindeki masal diyarına taşıyarak bir masal kraliçesi gibi hissettirecek.

Annenize çiçeklerin en güzelini armağan edin: Milyonlarca gül yalnızca anneniz için… Türkiye’nin koku tercihlerini baştan yazan EST 1923, Eau de Cologne, Sıvı Sabun, El ve Vücut Losyonu’ndan oluşan yeni Millions of Roses serisiyle milyonlarca gülden alınan değerli özleri annenizin cildiyle buluşturun. EST 1923 Millions of Roses ürün serisi, hijyenden nemlendirmeye ve koku tercihine kadar kişisel bakımın her adımında kusursuz bir gül terapisiyle annenizi tazeleyip ferahlatacak. Bu muhteşem seri, sabah güllerinin tazeleyici etkisiyle açılışını yaparak annenizi adeta bir gül bahçesinde dolaşmaya çıkaracak.

Annenizi Türkiye turuna çıkarın: Bırakın anneniz Bodrum’un mavisi ve beyazını tamamlayan yemyeşil mandalina bahçelerinin keskin kokusu ile sıcak yaz günlerinin tatlı esintisini hissetsin. Ya da Ayvalık zeytin hasadının efsanevi kokusunu… Hatta Diyarbakır’ın asırlardır lezzeti bilinen meşhur karpuzunun enfes kokusu ile güneşli yaz günlerini dört mevsim yaşatabilirsiniz. Annenizin en değerli anılarını canlandıracak, Türkiye’nin tatlı nefesini hissettiren Bodrum, Çeşme, Kapadokya, Antalya, Malatya, Rize, Bursa, Diyarbakır ve Ayvalık gibi birbirinden özel yörelerimizin kokusundan ilham alınan Türkiye’nin Kokuları Serisi eşi bulunmaz kokularıyla evinize dolarken, annenizi hem dinlendirecek hem de doğanın taze nefesini hissettirecek.

Kampanya hakkında: Kullanıcılar, aynı kategorideki ürünlerden 3. tercihi ilk iki ürün sepete atıldıktan sonra, ödeme işlemi öncesinde gerçekleştirebilecektir. Kampanya farklı kampanyalar ile birleştirilemez. Web sitesinde yer alan aktif kampanya haricindeki tüm ürünler için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT