Anneler Günü Kampanyaları Bitmek Bilmiyor!

Anneler Günü Kampanyaları Bitmek Bilmiyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler Günü Kampanyaları Bitmek Bilmiyor!

Tarihler: 16 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 16 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2018 ~ Tem 16, 2018

LG Electronics, Anneler Günü kapsamında mayıs ayı boyunca sürecek bir kampanya daha başlattı! Kampanyaya katılanlar 1 adet LG V30+, 1 adet LG G6 ve 2 adet LG Q6 kazanma şansı yakalayacak.

Anneler Günü bitti ama LG Türkiye (LG), hayata anlam katan annelerin ve onların en değerlisi evlatların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Anneler Günü kapsamında bir kampanya daha başlatan LG, bu kez çocuklardan annelerine duyduğu sevgiyi göstermelerini istiyor.

Instagram üzerinden geçerli olacak LG Anneler Günü Kampanyasıkapsamında, annesiyle çekilmiş en güzel fotoğrafı #sevginigöster ve favori LG akıllı telefon model etiketiyle paylaşanlar 1 adet LG V30+, 1 adet LG G6 ve 2 adet LG Q6 kazanma şansı yakalayacak.

31 Mayıs Perşembe gününe kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, kazananlar 5 Haziran Salı günü İnstagram üzerinden mesaj yoluyla bilgilendirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT