Anneler Günü’ne Özel %30 İndirim Kampanyası!

Anneler Günü’ne Özel %30 İndirim Kampanyası!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler Günü’ne Özel %30 İndirim Kampanyası!

Tarihler: 29 Nisan 2020 Çarşamba ~ 29 Haziran 2020 Pazartesi

Firma: Nine West

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2020 ~ Haz 29, 2020

Hayatın her alanında kullanabilecek tasarımlara imza atan Nine West, Anneler Günü’ne özel “%30 İndirim Kampanyası” başlattı. Birbirinden göz alıcı modellerin yer aldığı ninewest.com.tr’de anneniz için en şık ayakkabıyı bulmak mümkün!

Tarzına özen gösteren annelerin kombinlerinin tamamlayıcısı her zaman şık ayakkabılar oluyor. Anneler Günü için hediye arayışında olanlara en iyi çözümü ise modern ve göz dolduran ayakkabılarıyla Nine West sağlıyor! Anneler Günü’ne özel ninewest.com.tr’de başlatılan ‘%30 İndirim Kampanyası’, fiyat avantajını ve birbirinden trend modelleri ayakkabı tutkunu annelere sunuyor. Terlikten, sandalete, dolgu topuklu ayakkabılardan sneakerlara kadar geniş ürün yelpazesi bulunan koleksiyonla anneler, yaz kombinlerini kusursuzca tamamlayacak. Ayakkabılarıyla olduğu kadar çantalarıyla da iddialı olan Nine West ile bu Anneler Günü’nde en şık sizin anneniz olacak…

Nine West’in tüm koleksiyonlarını incelemek ve şıklıkta bir adım önde olmak için ninewest.com.tr ve flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT