Anneleri Dinlendirmeye Aday Keyif Sandalyeleri

Anneleri Dinlendirmeye Aday Keyif Sandalyeleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneleri Dinlendirmeye Aday Keyif Sandalyeleri

Tarihler: 02 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 02 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: L’unica

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2018 ~ Tem 2, 2018

Modern çizgisi, konforu ve estetiği ile dikkat çeken bahçe mobilyaları markası L’unica, Türkiye’ye getirdiği Danimarkalı Houe’nin yeni sandalye serisi Clips ile Anneler Günü için konforlu bir hediye alternatifi sunuyor. İnce metal ve bambunun estetik ve ergonomiyle buluştuğu yeni Clips serisi, keyifli sallanan sandalyesi ve sevgi dolu yemek masalarının konfor elçisi yemek sandalyeleri ile Anneler Günü’ne hazır.

Asaletin rengi siyahın yanı sıra kil rengi, erik, paprika, çam yeşili gibi sıra dışı renkleriyle iç ısıtan Clips sandalyeler, bambu ve alüminyum kaplama kolçak seçenekleriyle de her mekana uyum sağlıyor. Neo-İskandinav tarzı tasarımlarıyla öne çıkan Clips sandalyeler, dış mekanların yanı sıra iç mekanların da çekici ve zamansız objesi olmaya aday.

Tasarımlarını kalite, dayanıklılık, konfor ve estttikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica, Anneler Günü için farklı bir hediye seçeneği sunuyor. 2018 yılı ilkbahar-yaz sezonunda Danimarkalı marka Houe’nin yeni sandalye serisi Clips ile anneleri dinlendirmeye hazırlanan L’unica, keyifli sallanan sandalyesi ve sıcacık yemek masalarının konforunu artıran yemek sandalyelerinde rengarenk alternatiflere sahip. Orijinal şekillerde bir araya getirilen materyal ve fonksiyonlarla desteklenen Neo-İskandinav tarzı tasarımlarıyla farklılaşan Houe, Danimarka’nın yetenekli tasarımcılarının imzasını taşıyan çekici ve zamansız sandalye serisi Clips ile dış ve iç mekanlarda annelerin konfor elçisi olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT