Annelerin Mucizelerine Kısmet Getiren Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annelerin Mucizelerine Kısmet Getiren Tasarımlar

Tarihler: 13 Kasım 2012 Salı ~ 13 Ocak 2013 Pazar

Firma: Kısmet By Milka

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2012 ~ Oca 13, 2013

Annelerin “Mucizelerine” anlam yükleyecek tasarımlara imza atan “Kısmet By Milka” , yeni çıkarttığı “Doğum” koleksiyonu ile “doğum günlerini” unutulmaz kılıyor.

Mücevher sektöründe güncel tasarımlarıyla beğeni toplayan ve dünyaca tanınan bir marka olan “Kısmet By Milka” , tabiatın en güzel ve en mucizevi yolculuğunda bizi dünyaya getiren annelere özel olarak tasarladığı “Doğum” koleksiyonuyla dikkatleri çekiyor.

Annelerin “Mucizelerine” anlam yükleyen koleksiyon, kız ve erkek figürlerinin kullanıldığı 14 ayar altın ve safirlelerle bezenmiş, küpe, bilezik ve bebek iğnelerinden oluşuyor.

Hayatın sunduğu güzelliklerin başında gelen “Doğum” u ömür boyu hatırlatacak harika tasarımlar sunan “Kısmet By Milka” , anne ve anne adaylarının koşulsuz sevgilerine, “doğum günlerini” unutulmaz kılarak teşekkür ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT