Annenize Baharı Hediye Edin

Annenize Baharı Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annenize Baharı Hediye Edin

Tarihler: 06 Mayıs 2019 Pazartesi ~ 06 Temmuz 2019 Cumartesi

Firma: Kilim Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2019 ~ Tem 6, 2019

Hayatımızın sultanlarına verebileceğiniz en güzel hediye, içten bir ‘Seni seviyorum’ ve kocaman bir öpücük olsa da gelin bu Anneler Günü’nde annenize Kilim’den keyfi tüm yıla yayılan Loretta Nevresim Takımı hediye edin. Marka, annelere keyif alanları hediye etmek için de sosyal medya kanalları üzerinden yarışma başlattı. Kazanan iki tekli, bir ikili koltuk ve sehpadan oluşan Alya Çay Takımı’nın sahibi olacak.

Kilim Mobilya, annesine baharın çiçeklerini pembe rengin en güzel tonu ve zarif çizgileriyle birleştiren Loretta Nevresim Takımı almak isteyenleri muhteşem bir indirim kampanyasıyla karşılıyor. Annesine yıl boyunca sağlıklı uyku hediye etmek isteyenlerin tercihi Kilim…

Baharın renklerini yatak odalarına taşıyan Loretta Nevresim Takımı ile annesine sürpriz yapmak isteyenler, nevresim takımını indirimli fiyatıyla alabiliyor. 240 TL’den 165 TL’ye düşen Loretta Nevresim Takımı, anneleriniz hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT